Meewerkend Voorman Machinebouw

Veenendaal, Nederland
Vacature is vervallen
11 dagen geleden Vast
Deeltijd
Categorie: Bouw
Branche: Civiele Techniek
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 5 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 14-08-2019 - 21-08-2019
Organisatie


Functiebeschrijving

De wereld van machinebouw, trekt het jou? Heb jij zowel technische als leidinggevende skills? Dan is deze functie als meewerkend voorman in de machinebouw zeker geschikt! 

Als Meewerkend voorman ben je verantwoordelijk voor het monteren en opbouwen van machines of delen ervan. Je geeft instructies aan je collega's en bent een leermeester om te zorgen voor de hoogst mogelijke kwaliteit.

Je werkt van tekening en informatie die wordt aangedragen door de engineering. De werkzaamheden zijn zowel mechanisch als elektrisch. Het werk is erg gevarieerd van aard en bestaat uit steeds wisselende elementen. Tijdens de doorloop van het project worden de wijzigingen en verbeterpunten genoteerd zodat deze kunnen worden meegenomen in de administratie, en ter verbetering van de engineering. Je zorgt dat de werkplekken en de assemblagehal er gelikt uitzien, Daarnaast draag je zorg voor het machinepark en de gereedschappen.  Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een uitdagende full-time functie met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief. Je werken bij een tof professioneel bedrijf met een sterk product en een eigen visie op automatisering  Een goed marktconform salaris en overige arbeidsvoorwaarden  Je ontvangt direct een contract bij het bedrijf zelf

Functie-eisen
  • Een persoonlijkheid die aansluit bij de dynamiek van de functie, flexibel en stressbestendig. Zelfstandig en gericht op collega's.
  • MBO 4 mechatronica of gelijkwaardig.
  • Ruime ervaring in het aansturen van medewerkers in een soortgelijke branche
  • In het bezit van certificaten voor heftruck, VCA VOL en NEN 3140.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Intro Personeel
Molenstraat 2c, 3371 AH Hardinxveld-Giessendam, Nederland
407 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures