Coördinerend Verpleegkundige (Tijdelijk) 24-32 uur

Utrecht, Nederland
Solliciteer
29 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
Categorie: Gezondheidszorg, Verpleegkundigen
Branche: Gezondheid, wellness en fitness
Uren per week: 28
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 17-06-2019 - 01-07-2019
Organisatie


Functiebeschrijving

Sta jij stevig in je schoenen, ben jij vakinhoudelijk sterk en heb jij er plezier in snel schakelen tussen collega's en situaties? Reageer dan snel, want wij bieden jou een dynamische baan waarin je je vast snel thuis voelt!

Het betreft een tijdelijke functie in verband met zwangerschapsverlof van half augustus t/m december 2019. Over het aantal uur overleggen we graag persoonlijk met je. We kunnen je een contract voor 24-32 uur aanbieden, waarin je avond-, nacht- en weekenddiensten werkt.

Wil je eerst een dag vrijblijvend meelopen? Stuur jouw CV in via de sollicitatiebutton en vermeld dit bij de opmerkingen.

Je werkt voor de divisie Revalidatie & Herstel verdeeld over drie locaties: Zorghotel De Wartburg, De Parkgraaf, Centrum voor Revalidatie & Herstel en Zorghotel Domstate. Binnen alle locaties biedt AxionContinu een comfortabel en prettig verblijf aan iedereen die herstelt of revalideert na een operatie, ziekte, ongeval of behandeling in het ziekenhuis. AxionContinu is gespecialiseerd in revalidatietherapie voor mensen met COPD, hartfalen, mensen die een CVA hebben gehad alsmede orthopedie. Ook gasten die kortdurend extra ondersteuning nodig hebben en tijdelijk niet thuis kunnen zijn kunnen in de zorghotels verblijven met aangepaste voorzieningen en (medische) begeleiding.Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden

Een werkomgeving met veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. We kunnen je meer dan 75 opleidingen en trainingen in eigen huis aanbieden.

  • Onze arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Wij bieden jou FWG schaal 50.
  • Hier bovenop ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
  • Een pensioenregeling ondergebracht bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW).
  • Aantrekkelijke korting op verzekeringen bij Centraal Beheer
  • Een standaardvergoeding voor reiskosten voor woon-werkverkeer conform de CAO, vanaf een bepaalde reisafstand.
  • En... wij verrassen je regelmatig met iets leuks!

Van nieuwe medewerkers wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd. Ook zijn wij wettelijk verplicht onderzoek te doen naar jouw arbeidsverleden.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden over dit verhaal? Solliciteer dan meteen of bel Team Recruitment (030 - 282 22 88) voor meer informatie.

 

AxionContinu. Optimisten in de zorg.

Acquistie voor deze vacature stellen wij niet op prijs

 Functie-eisen

Jouw functie
Als coördinerend verpleegkundige ben je het aanspreekpunt voor medewerkers binnen de locaties van Revalidatie & Herstel en verricht voorbehouden en risicovolle handelingen, informeert andere disciplines en bewaakt de uitvoering van gemaakte afspraken. Je bent op de hoogte van de ins en outs van de locaties en houdt contact met de verantwoordelijken van de locatie. Je bent beschikbaar en de verantwoordelijke weet je te vinden voor laagdrempelig overleg. 

Je staat als verpleegkundige stevig in je schoenen en weet hoe je moet reageren in het geval van acute situaties op diverse gebieden zoals onder andere verpleegkundige zorg en I&A. Je houdt je kennis op peil door middel van trainingen, bijscholingen, e-learnings. 

Functie-eisen

Jij:

  • bent in staat zelfstandig te werken en kunt goed omgaan met collega's, cliënten (met al hun verschillen), familieleden en vrijwilligers
  • Hebt een diploma Verpleegkundige hebben op MBO 4 of HBO Verpleegkundige 5 niveau
  • bent bevoegd en bekwaam voor het verrichten van voorbehouden en risicovolle handelingen
  • hebt enige kennis van managementtechnieken en ervaring in de ouderenzorg, bij voorkeur in de geriatrische revalidatie


Meer informatie

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
AxionContinu
Beneluxlaan 922, 3526 KJ Utrecht, Nederland
66 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures