Verkoopmedewerker van Samsung Witgoed en Philips TV's

Amsterdam, Nederland
Vacature is vervallen
28 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
Categorie: Verkooppersoneel
Branche: -
Uren per week: 18 - 18
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: -
Functieomschrijving

Stap jij gemakkelijk op anderen af? Heb jij een vlotte babbel? Wil jij commerciële werkervaring opdoen? Ga aan de slag als verkoopmedewerker! Je kunt voor verschillende producten en merken aan de slag. Denk bijvoorbeeld aan elektronica (Google, HP, of Philips), koffiezetapparaten (Rowenta), witgoed (Samsung), en meer. En bij jou in de regio. Samen bespreken we de mogelijkheden.

Als verkoopmedewerker sta je voor één merk in een (grote) winkelketen. Je staat er met je eigen stand en bent aanspreekpunt voor één productlijn. Je stapt proactief op klanten af, vraagt uit waarnaar zij op zoek zijn, en selecteert samen het juiste product. Met jouw overtuigingskracht weet je klanten keer op keer voor je te winnen. Afhankelijk van de opdracht genereer je alleen leads (promotor) of maak je ook je eigen sales (verkoopmedewerker).

Over het algemeen hebben wij tijdelijke projecten openstaan, verschillend van enkele dagen tot maanden. Als de planning het toelaat, kunnen we altijd meerdere projecten achter elkaar plannen zodat je er een (redelijk) vaste bijbaan van kunt maken.

Dit vragen wij van jou

  • Minimaal MBO4 werk- en denkniveau
  • Tussen de 12 en 18 uur beschikbaar
  • Ervaring in de retail, horeca, en / of promotie
  • Je kunt in de avonden en / of weekenden werken
  • Eigen vervoer - want locatie is slecht bereikbaar met OV

Daarnaast vind je het niet erg om ook eens je collega’s op andere locaties te helpen. De reistijd kan tot 1 uur bedragen. Uiteraard krijg je je reiskosten vergoed. Ook ontvang je nog eens een vergoeding voor je reistijd, met een maximum van 15 euro per enkele reis.

Dit krijg je van ons

  • Een prima salaris: 17 jaar - €5,86 / 18 jaar - €6,84 / 19 jaar - €7,82 / 20 jaar - €8,79 / 21 jaar - €9,28 / 22 jaar - €9,77 / 23 jaar en ouder - €10,26
  • Eventueel maandelijks een incentive op basis van je sales
  • Er zijn doorgroeimogelijkheden en trainingen
  • Een commerciële bijbaan die goed op jouw cv staat
  • Een tijdelijke of vaste bijbaan

Wil jij aan de slag als verkoopmedewerker? Solliciteer direct met je CV en motivatie. Ik streef ernaar binnen 3 werkdagen contact met je op te nemen voor een telefonische intake. Dan bespreken wij de mogelijkheden en openstaande opdrachten.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.


Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Randstad
Diemermere 25 25, 1112 TC Diemen, Nederland
4351 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures