Vertegenwoordiger routeverkoop

Halfweg, Nederland
Vacature is vervallen
8 dagen geleden Tijdelijk
Voltijd
Categorie: Verkooppersoneel
Branche: -
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: -
Functieomschrijving

Wij zijn per aanstaande maandag op zoek naar een routesales specialist voor drie weken in Amsterdam Ben jij het visitekaartje voor de klanten van JDE, heb je een rijbewijs en ben je communicatief vaardig in het Nederlands dan zijn we per direct op zoek naar jou! (salaris 13,84 bruto per uur)

Bij JACOBS DOUWE EGBERTS kan óók jij impact hebben, net als al onze ruim 12.000 gepassioneerde werknemers die actief zijn in meer dan 100 landen. Wij zijn er trots op dat we samen met hen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. De impact die onze werknemers hebben op de organisatie, de merken en zichzelf, draagt bij aan onze wereldwijde belofte: "A coffee for every cup". Kortom: Wat jij bij ons doet heeft impact.

De afdeling Routeverkoop (40+FTE) is verantwoordelijk voor de directe belevering van klanten binnen het SME-segment volgens een vast concept waarbij rechtstreekse levering gecombineerd wordt met gratis technische service en actief relatiebeheer.In je rol als Routeverkoper ben je verantwoordelijk voor het succesvol uitvoeren van het
routeverkoopconcept bij onze klanten namelijk: "Totale ontzorging van onze relaties op het gebied van voorraadbeheer van koffie, thee en ingrediënten". Je bezorgt de ingrediënten letterlijk tot in het keukenkastje. Door het inzetten van ondernemerschap, gedisciplineerd te werk te gaan en verantwoordelijk voelen voor onze relaties ben jij in
staat een goede relatie op te bouwen met onze relaties. Bezoeken van je relaties doe je volgens een vooraf bepaalde bezoekfrequentie. Doel van je bezoek is een zo breed mogelijk koffie-, thee– en ingrediëntenassortiment te kunnen
verkopen tot en met het volgende bezoek. Door het signaleren van commerciële kansen bij onze huidige relaties en deze te verzilveren ben jij in staat de commerciële omzet bij onze klanten vast te houden of te verhogen.

Wat je gaat doen;
 Het eerste aanspreekpunt zijn voor onze routeverkooprelaties;
 Voeren van actief relatiebeheer door het bezoeken van onze relaties;
 Zorgen voor voldoende voorraden bij onze relaties tot aan het volgende bezoek;
 JDE-relaties bezoeken volgens een vaste bezoekfrequentie;
 Relatiebestand up-to-date houden;
 Verantwoordelijk voor het vasthouden en uitbreiden van commerciële omzet bij relaties.

Jouw profiel;
 Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 Minimaal een afgeronde MBO-opleiding;
 Gestructureerd en gedisciplineerd kunnen werken;
 Commercieel vaardig;
 Prioriteiten kunnen stellen, stressbestendig;
 Affiniteit met cijfers;
 Ervaring met werken in SAP is een pré.

We bieden
Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt.

Interesse reageer dan met cv en motivatie

 

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.


Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Randstad
Diemermere 25 25, 1112 TC Diemen, Nederland
4462 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures