Voorbewerker

Amsterdam, Nederland
Solliciteer
6 dagen geleden Tijdelijk
Voltijd
Categorie: Technici, Elektrotechniek en Elektronica
Branche: -
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: -
Functieomschrijving

Heb jij twee rechterhanden, ben jij technisch ingesteld en vind jij het leuk om bezig te zijn met het voorbewerken van industriële materialen? Heb jij als voorbewerker ook liefde voor het vak en ben jij ook toe aan iets anders dan bv. meubels, containers, auto’s of brommers? Zoek dan niet verder en lees meer over Hitachi!

Voor Hitachi in Amsterdam zijn we op zoek naar een voorbewerker voor de afdeling subassembly. Iedere dag ga jij met een enthousiast team aan de slag! En doe jij je best om topkwaliteit leveren, want Hitachi heeft kwaliteit hoog in het vaandel! Als voorbewerker bij Hitachi kom je met alle facetten van het vak in aanraking. Van afdoppen, schuren, ontvetten, plamuren, het is niets nieuws voor jou! Jij doet ook de laatste check die bepaald of de producten klaar zijn voor de spuitafdeling. Is dit allemaal bekend terrein en beginnen jouw handen ook al te jeuken als je denkt aan nieuwe grote graafmachines die door jou en je team zijn voorbereid? Kom dan ons team versterken die jou graag meer op dit gebied willen leren.

Wat krijg je hiervoor?

  • Een mooi salaris tussen de €2100 en €2500 bruto per maand bij 22 jaar e.o., obv ervaring,
  • Volledige reiskostenvergoeding (tot max 70 km) 
  • De zekerheid om bij goed functioneren een vast contract te verdienen!
  • De mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk aan doorgroeien naar een meer verantwoordelijke rol binnen het team of trainingen om jezelf te ontwikkelen.
  • Pensioenregeling na 26 gewerkte weken

Wat vragen wij van een voorbewerker?

  • Aantoonbare kennis en ervaring in bovengenoemde werkzaamheden
  • Een opleiding autoschade herstel is mooi meegenomen
  • Je werkt zeer nauwkeurig en hebt "veilig werken" hoog in het vaandel staan
  • Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal


Interesse om aan de slag te gaan bij Hitachi als voorbewerker? Solliciteer dan direct via de website door op de ‘solliciteren’ button te klikken. Voor vragen kan je bellen met 0251 296000/ 06 83271524 of mail naar jordan.gout@nl.randstad.com. Natuurlijk mag je ook direct solliciteren via de button op deze pagina.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.


Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Aron
Diemermere 25 25, 1112 TC Diemen, Nederland
3473 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures