Meewerkend voorman

Maarheeze, Nederland
Solliciteer
5 dagen geleden Tijdelijk
Voltijd
Categorie: Overig
Branche: -
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: -
Functieomschrijving

Beschik je over ervaring als teamleider/meewerkend voorman en ben je in het bezit van een MBO diploma in een technische richting? Weet je hoe het is om een team aan te sturen? En ben je altijd opzoek naar methodes waarop je het proces nog efficiënter kunt laten verlopen. Lees dan snel verder!

Signify (locatie Maarheeze)
Signify loopt al meer dan 120 jaar voorop als het om innovatie gaat op gebied van verlichting en is nummer 1 op gebied van LED producten, systemen en service. Signify bedient zowel de professionele als de consumenten markt en behoort tot de top 10 groenste bedrijven ter wereld!

Wat ga je doen?
De operators bij de 3D-printers zorgen ervoor dat de printers op tijd worden bijgevuld met filament zodat het printen ongestoord verder kan. Na de eindcontrole gaan de lampenkappen naar de assemblage afdeling. De assemblagemedewerkers zetten de componenten van de lampenkappen in elkaar. Het is vooral fijn mechanisch werk. Er zit ook een elektrotechnisch component in: het aansluiten van draadjes. Jij stuurt als gedreven meewerkend voorman op coachende wijze een team aan van operators. Als meewerkend voorman beheer je volledig de dagelijkse activiteiten van je team. Je bepaalt de taakverdeling en controleert de kwaliteit. Je bent verantwoordelijk voor het managen van je team en zal hen coachen tot een zelfstandige, veelzijdige en flexibele team dat in staat is om om te gaan met de dynamische behoefte van de klant. Jij bent verantwoordelijk voor de capaciteitsplanning en voor het signaleren van stagnatie in het proces en werk je aan structurele oplossingen. Je begint en leidt zelf verbeteringen en je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en compliancy binnen je team.

Wat heb je nodig om in deze functie te slagen?
Het is een must dat je ervaring hebt als teamleider/meewerkend voorman. Je hebt een MBO werk- en denkniveau. Van een meewerkend voorman wordt verwacht dat je affiniteit hebt met werken met mensen en ben je sociaal vaardig. We zoeken een echte teamplayer! Daarnaast heb je een proactieve instelling. Je denkt continu aan verbeteringen in de processen. Signify is een start-up bedrijf waar op dit moment weinig werkstructuren zijn. Je bent in staat om structuur aan te brengen in een werkomgeving. Communicatieve vaardigheden zijn jou niet vreemd en je hebt ook kennis van de Engelse taal in woord en geschrift. Ook ben jij bekend met Microsoft pakketten zoals Outlook, Excel en Word voor eventuele administratie. Qua persoon kenmerk jij je door je nauwkeurige en analytische persoonlijkheid maar ben je tegelijkertijd ook iemand die zich flexibel kan opstellen, mensen aanspreekt op gedrag en knopen durft door te hakken.

Wat bieden wij?
Randstad biedt jou een fulltime functie als Meewerkend Voorman aan bij een mooi bedrijf in Maarheeze waarin je voor lange tijd aan de slag kunt. Je kunt per direct beginnen! Wat betreft salaris moet je denken aan een salaris vanaf € 2.300,- bruto per maand (afhankelijk van leeftijd en (werk) ervaring). Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding vanaf 9 km enkele reis (max. vergoeding is € 7,94 netto per dag). Dit alles conform richtlijnen van de opdrachtgever. Werktijden zijn van 08:30 / 09:00 uur tot ongeveer 17:00/17:30 uur.

Interesse gewekt? Solliciteer dan snel met je CV en korte, maar duidelijke motivatie via de website of per email (tugba.dumlupinar@nl.randstad.com). Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.


Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Randstad
Diemermere 25 25, 1112 TC Diemen, Nederland
4488 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures