Coördinerend Wijkverpleegkundige

Deventer, Nederland
Vacature is vervallen
29 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Gezondheidszorg, Verpleegkundigen
Branche: Gezondheid, wellness en fitness
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Periode: 18-02-2019 - 20-03-2019
Organisatie

Maandag® bestaat al bijna 30 jaar. Opgericht in 1989 en sinds 2007 actief onder de naam Maandag®. De maandag staat voor ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme, het gevoel dat alles mogelijk is. Voor ons is het eigenlijk elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk en van werken. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven en willen daar alles uithalen. Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector.

 

Naast de inhoudelijke uitdagingen zijn er nog een aantal extra voordelen om bij Maandag® te werken. Je profiteert namelijk van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, een fijn salaris en ook voor je oude dag wordt gezorgd. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via de Maandag® Academy. Verder kun je je netwerk laten groeien door deel te nemen aan activiteiten van Club Maandag®Functiebeschrijving

Je dag als Coördinerende wijkverpleegkundige is nooit hetzelfde. Zo zijn er telkens weer uitdagingen om je op te storten. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en uitvoering van de dienstverlening van het team en vervul je de rol van regisseur en coach. Je hebt een belangrijke rol in de toegang tot zorg. Zo indiceer je alle zorg en stel je deze zo nodig bij.

Daarnaast werk je samen met collega's in de uitvoering van de cliëntenzorg. Je verricht preventieve, curatieve en begeleidende taken in (hoog)complexe situaties. Verder coach je en ondersteun je collega's binnen je team bij de professionele ontwikkeling en invulling van de rollen. Je bent de spil in het team. Jij neemt het voortouw in het team betreffende een goede planning, efficiënte processen, goede externe contacten en een positieve teamspirit.


Dit alles doe je niet alleen maar samen met een gedreven en collegiaal team.Arbeidsvoorwaarden


Functie-eisen
  • In het bezit van een diploma HBO-V
  • Big geregistreerd
  • Bevoegd en bekwaam voor de verpleegtechnische handelingen
  • Initiatiefrijk, gedreven, helikopterview


Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 614 553 296
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Maandag Interim Professionals BV
Wielingenstraat 12 b, 1441 ZR Purmerend, Nederland
1569 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures