AVO Docent

Middelburg, Nederland
Vacature is vervallen
29 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Onderwijs, Ondersteunende Functies
Branche: Basisonderwijs / Middelbaar onderwijs
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Periode: 18-02-2019 - 20-03-2019
Organisatie

 •         Vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.

 •         Wij bieden een marktconform salaris volgens CAO Onderwijs.

 •         Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.

 •         Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen en trainingen volgen.

 •         Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

 •         Uiteraard horen pensioenregeling en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


  Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!



 • Functiebeschrijving

  Als AVO Docent is geen dag hetzelfde. Jij draagt de verantwoordelijkheid voor het verzorgen van de AVO vakken (rekenen, taal, wereldoriëntatie en sociale vaardigheden) en het begeleiden van leerlingen binnen het cluster 4 onderwijs. Dit type onderwijs richt zich niet alleen op de overdracht van kennis en vaardigheden, maar zeker ook op ondersteuning binnen het sociaal/emotionele vlak.


  Door jou enorme passie en expertise voor deze doelgroep ben jij in staat om maatwerk te leveren. Dit is een van de belangrijkste uitgangspunten als AVO Docent binnen het speciaal onderwijs. Jij haalt als AVO Docent voldoening uit de kleine successen die worden behaald. Door jouw pedagogisch sterke kwaliteiten weet jij een professionele band op te bouwen met de leerlingen en breng jij ze verder!


  Wil jij graag aan de slag als AVO Docent binnen het speciaal onderwijs in Zeeland? Solliciteer dan op deze vacature en wie weet sta jij volgende week nog voor jouw eigen klas.



  Arbeidsvoorwaarden


  Functie-eisen

 •         PABO diploma

 •         Minimaal 1 jaar ervaring met het lesgeven binnen het basisonderwijs. Ervaring in het speciaal onderwijs is een pré.

 •         Beschikbaar voor 0,8 fte


 • Meer informatie
  Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 613 234 967
  Share
  Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
  Je kan je op ieder moment weer afmelden
  Maandag Interim Professionals BV
  Wielingenstraat 12 b, 1441 ZR Purmerend, Nederland
  1575 openstaande vacatures
  Vergelijkbare vacatures