Projectleider Huisvesting, Reclassering

Utrecht, Nederland
Vacature is vervallen
6 dagen geleden Tijdelijk
Voltijd
Categorie: Overig
Branche: -
Uren per week: 36 - 36
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Functieomschrijving

Heb jij minimaal 3 jaar werkervaring als projectleider? Voor de Reclassering in Utrecht zijn wij op zoek naar een projectleider voor 36 uur per week. Lees snel verder!

Waar ga je werken?

Bij Reclassering Nederland werk je op het snijvlak van mens, misdaad en maatschappij. Reclassering Nederland is een onafhankelijke organisatie die werkt aan een veiliger samenleving. Samen met justitie, politie, gemeenten en het gevangeniswezen zetten we alles op alles om te voorkomen dat mensen opnieuw de fout in gaan. Dat doen we door aan de slag te gaan met verdachten en veroordeelden en hen aan te sporen hun gedrag te veranderen. Dat gebeurt vanaf hun arrestatie tot het moment dat zij weer op vrije voeten zijn. Medewerkers van Reclassering Nederland werken volgens uitgekiende methodes en op basis van wetenschappelijke inzichten. Het reclasseringswerk is het middelpunt van onze taak: bijdragen aan een veiliger samenleving.

Wat ga je doen?

Als projectleider Huisvesting ben je vanuit het landelijk kantoor in Utrecht verantwoordelijk voor het begeleiden van verbouwingen en veilig maken en houden van de kantoorgebouwen van Reclassering Nederland. De organisatie heeft ca. 85 panden (kantoren, spreekkamerlocaties en werkplaatsen) door heel Nederland. Dit zijn voornamelijk huurpanden. De komende jaren zullen diverse kantooromgevingen verbouwd of gerealiseerd moeten worden, waarbij jij als projectleider Huisvesting verantwoordelijk bent voor het definiëren van een huisvestings- of verbouwingsvraagstuk t/m de daadwerkelijke realisatie.

Wat heb je in je mars?

Je bent een vakman of –vrouw met een HBO werk- en denkniveau, met minimaal 3 jaar werkervaring in het projectmatig leiden van verbouwings- en/of bouwprojecten. Bouwkundig inzicht en ervaring in ontwerpprocessen is een pré. Je bent het aanspreekpunt voor interne en externe stakeholders en communiceert gemakkelijk (zowel mondeling als schriftelijk). Je durft verantwoordelijkheid te nemen binnen projecten en bent in staat om stakeholders te adviseren over huisvestingsvraagstukken. Daarbij ben je in staat om strategisch te denken, waarbij je te allen tijde de belangen van Reclassering Nederland goed vertegenwoordigt. Als projectleider Huisvesting ben je tevens op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving met betrekking tot gebouwen en van de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.

Wat bieden we jou?

  • Het betreft een functie voor 3 maanden, met mogelijkheid tot verlenging.
  • Het bruto maandsalaris is minimaal € 2.710,- en maximaal € 4.484,- (schaal 10 CAO Reclassering) gebaseerd op een 36-urige werkweek.

Ben je na het lezen enthousiast geworden en voldoe je aan het gevraagde profiel? Aarzel dan niet en solliciteer uiterlijk voor vrijdag 18 januari 09:00.

 

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.


Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Aron
Diemermere 25 25, 1112 TC Diemen, Nederland
2782 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures