Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening | RO | 36 uur

Eindhoven, Nederland
Vacature is vervallen
29 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Overig
Branche: Rijksoverheid
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Periode: 18-02-2019 - 20-03-2019
Organisatie

In je werk heb je veel contact met initiatiefnemers, ondernemers, ambtenaren, wethouders, belanghebbenden en bestuurders.

Naast deze vacature zijn we bij Maandag® altijd op zoek naar professionals binnen het Ruimtelijk en Bestuurlijk domein, die bij Maandag® vast in dienst willen treden. Op deze manier ben jij verzekerd van een vast salaris en krijg jij de kans om aan veel verschillende opdrachten te werken.

Maandag® heeft een groot netwerk van verschillende gemeentes en overheidsinstanties. Binnen Maandag® krijg jij de kans om te werken aan verschillende opdrachten en projecten die wij bij Maandag® voor jou zullen regelen. Op deze manier zit je nooit zonder werk of salaris.

Deze opdrachten kunnen variëren van een kort project van twee maanden tot projecten van meer dan een jaar. Hierdoor blijf je uitgedaagd en krijg je de kans om je sterk te ontwikkelen, je ambities te bereiken en je rugzak te vullen met flink veel ervaring binnen de verschillende organisaties.

Wij hebben de contacten, het netwerk en openen de deuren voor je.

We begeleiden en ondersteunen je waar mogelijk zodat we samen het beste uit jou als professional kunnen halen. We investering in je ontwikkeling en opleiding om nog verder aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.

Dus krijg jij energie van onderhandelingen, netwerken, vastbijten in materie en houdt jij het uiteindelijke doel voor ogen?

Solliciteer dan direct!Functiebeschrijving

Wil je graag meedenken over de inrichting van gebieden en initiatieven die vanuit overheid en samenleving worden ingebracht?

Als planoloog of beleidsmedewerker Ruimtelijk Ordening ben je continu bezig om het beleid in de praktijk de brengen. Bij gemeentes en provincies is men hard op zoek naar goede beleidsmedewerkers ruimtelijke ordening. In deze functie lever jij een grote bijdrage aan de op te stellen bestemmingsplannen en andere ruimtelijke plannen, begeleid je procedures en vertegenwoordig jij de gemeentes bij verschillende beleid gerelateerde processen.
Arbeidsvoorwaarden


Functie-eisen

Functie eisen

  • Minimaal een HBO opleiding, bij voorkeur richting Ruimtelijke Ordening
  • Minimaal 1-2 jaar gemeentelijke werkervaring in een soortgelijke functie of relevante stage
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en een goed gevoel voor bestuurlijk politieke verhoudingen
  • Je hebt een zakelijke, flexibele en klantgerichte instelling en bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband goed te functioneren.


Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 620 210 955
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Maandag Interim Professionals BV
Wielingenstraat 12 b, 1441 ZR Purmerend, Nederland
1569 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures