Accountmanger - Communicatie software - VAST

Amsterdam, Nederland
Vacature is vervallen
28 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Finance, Accountancy - Fiscaliteit
Branche: -
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Functieomschrijving

Wil jij het sales vak van A tot Z leren bij een snelgroeiend internationale online video software organisatie op de Zuidas? Lees dan nu verder!

Voor een innovatieve organisatie binnen de online video software van Noord-Europa zoeken wij naar een accountmanager Het snelgroeiende bedrijf heeft de visie om bedrijven de mogelijkheid te bieden om te communiceren op een natuurlijke, productieve, en uiteraard leuke manier! Door middel van een eigen communicatietool zijn bedrijven in staat om zelf video’s te creëren, aan te passen en vervolgens de statistieken te analyseren. Momenteel wordt de software door meer dan 800 klanten gebruikt voor onder andere communicatie, leiderschap en educatie. Na het succes in Noord-Europa met een team van meer dan 100 professionals is hun doel het betreden van de Centraal –en West Europese markt.

Als sales consultant ga jij de nieuwe markt betreden in de regio Amsterdam. Je speelt een essentiële rol binnen de internationale groei en ontwikkeling van het bedrijf door in gesprek te gaan met HR managers, directors en CEO’s van grote bedrijven. Jij hebt een overtuigende –en initiatiefrijke houding en bent verantwoordelijk voor het vergroten van je eigen klantenportefeuille. Dit doe je door zelf op onderzoek uit te gaan en zoveel mogelijk prospects telefonisch te enthousiasmeren en afspraken te maken. Als jij geen afspraken maakt, dan ligt het werk stil, dus een pro-actieve houding en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel zijn van belang. Daarnaast staat eerlijkheid bij het bedrijf hoog in het vaandel. Er is veel contact en ondersteuning vanuit het hoofdkantoor in Finland.

Een minimale afgeronde HBO of WO opleiding is een vereiste. Vanwege het internationale karakter van het bedrijf is het van belang dat je zowel de Nederlandse –als de Engelse taal beheerst op een professioneel niveau. Voor de sales consultant rol is enige saleservaring (telefonische acquisitie) vereist.

De start bij dit bedrijf bestaat uit een onboarding programma van een maand waarin je het bedrijf leert kennen en mee kan lopen met een senior manager in Nederland of Finland. De salarisindicatie ligt tussen de 2400 en 3000 euro afhankelijk van werkervaring. Inclusief bonus kan dit bedrag oplopen tot 4500 euro per maand. Daarnaast ontvangt iedere werknemer een laptop en telefoon van de zaak.

Heb jij het doorzettingsvermogen om de Nederlandse markt te betreden voor deze snelgroeiende organisatie? Solliciteer dan nu!

 

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.


Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Randstad
Diemermere 25 25, 1112 TC Diemen, Nederland
4243 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures