Verzekeringsarts - Medisch adviseur letselschade

Rotterdam, Nederland
Solliciteer
18 dagen geleden Vast
Categorie: Gezondheidszorg, Artsen
Branche: -
Uren per week: 32 - 36
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree

Randstad Personenschade B.V. is een jong en interculturele organisatie, dat uitsluitend op treed namens slachtoffers van verkeers- en arbeidsongevallen. Onze cliënten hebben diverse culturele achtergronden.

Wij zijn op zoek naar een basisarts, verzekeringsarts/medische adviseur voor letselschade. Ben jij pas afgestudeerd en ben je op zoek naar een uitdagende en relevante functie in de letselschade praktijk. Of ben je op zoek naar een baan zonder weekend diensten met flexibele werktijden? Dan is deze baan iets voor jou.

Je bent afgestudeerd basis arts met BIG registratie en wilt werken in het hart van de gezondheidszorg. In deze rol verricht en signaleer je verbeteringen. Je communiceert makkelijk en staat open voor veranderingen. Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van letselschade dossieronderzoek en het geven van medische adviezen op het terrein van letselschade. Je focus is gericht op het verzamelen, analyseren en onderzoeken van relevante dossierinformatie. De uitkomst hiervan vertaalt zich in een weloverwogen advies ter ondersteuning van letselschade zaken.


Functie-eisen:

  • Je hebt een afgeronde opleiding Geneeskunde.
  • Je bent BIG geregistreerd.
  • Je bent op korte termijn beschikbaar.
  • Je bent bereid in Rotterdam te werken.
  • Je bent 32-36 uur per week beschikbaar.

Indien je niet op korte termijn beschikbaar bent, maar wel interesse hebt in deze vacature nodig ik je ook van harte uit om te solliciteren. Graag in de motivatie vermelden per wanneer je beschikbaar bent.


Arbeidsvoorwaarden:

  • Een uitdagende en inhoudelijke functie, voor 6 maanden met uitzicht op verlenging/ een vast dienstverband.
  • Geen weekend diensten en flexibele werktijden in overleg.
  • Een salaris tussen de €3700 en €3900 op basis van 36 uur.

Randstad Personenschade B.V. is een informeel, transparant en hiërarchisch plat. Iedereen – van boekhouder tot management staat open voor en draagt bij aan verbeteringen en nieuwe ideeën en is niet bang voor verandering. Verandering staat binnen Randstad Personenschade B.V. voor iets nieuws, voor groei, voor ontwikkeling en levendigheid. Dit maakt werken bij Randstad Personenschade B.V. elke dag uitdagend.


Onze voorkeur gaat uit naar iemand die 3 tot 5 dagen beschikbaar is om werkzaam te zijn op onze vestiging in Rotterdam. Een samenwerkingsverband op freelance basis behoort eventueel tot de mogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd in deze functie en/ of heb je vragen, neem dan contact op met de heer E. Emre op het telefoonnummer: 06 391 102 43.

Je sollicitatie voorzien van een uitgebreid Curriculum Vitae en een motivatie, ontvangen we graag per e-mail: e.emre@letseladvies.nl

 

Voor meer informatie verwijs ik je naar onze website: www.letseladvies.nl
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Randstad Personenschade
Goudse Rijweg, 400 400, 3031 CK Rotterdam, Nederland
1 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures