Planner in de haven!

Maasvlakte Rotterdam, Nederland
Solliciteer
6 dagen geleden Tijdelijk
Voltijd
Categorie: Logistiek
Branche: -
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: -
Ben jij dé resource planner die wij zoeken? Houd je wel van een uitdaging en ben je professioneel en ambitieus? Wil jij jezelf ontwikkelen en zet je je hierbij ook volop in voor de doelen van het bedrijf? Lees dan snel verder! Voor één van de grotere logistieke dienstverleners in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een gedreven resource planner. Het bedrijf draagt zorg over het gehele logistieke proces, zowel over zee, over land en door de lucht. Ook organiseren zij opslag en/of fysieke distributie. Kortom zij bieden dé maatwerkoplossing voor ieder deel van de logistieke keten. Wat zoeken wij in een resource planner? Je hebt een klant- en kwaliteitsgerichte instelling en je bent in staat om je eigen werk te organiseren. Je hebt een proactieve houding, bent communicatief sterk, stressbestendig en je kunt snel schakelen. Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen: Je hebt aantoonbare ervaring binnen een soortgelijke branche van minimaal 1 jaar;  Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in zowel woord als in geschrift; Je hebt goede ervaring en kennis van Excel;  Je moet een VOG aan kunnen vragen. Wat worden de werkzaamheden? In deze functie ben je bezig met het organiseren en administreren van het logistieke warehouse proces. Onder je werkzaamheden vallen onder andere het inventariseren en verwerken van te het te bestellen personeel en materieel. Verder draag je zorg voor tijdige aanwezigheid van het personeel ten behoeve van de te plannen werkzaamheden. Tevens bouw je contacten en relaties op met in- en externe klanten en leveranciers. Wat kun jij verwachten? Je komt terecht in een jong, dynamisch team van 6 andere gedreven collega’s. Vanuit het bedrijf wordt jou een uitdagende baan geboden. In ruil voor jouw werkzaamheden, inzet en resultaten wordt jou een mooi salaris geboden. Dit wordt bepaald aan de hand van jouw ervaring en/of opleiding. Hiernaast heb je ook nog recht op secundaire voorwaarden als reiskosten en vakantiegeld. Ben jij op zoek naar een erg leuke, maar uitdagende baan? Dan is deze job voor jou weggelegd en ontvangen wij graag snel jouw sollicitatie. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.
Functieomschrijving

Ben jij dé resource planner die wij zoeken? Houd je wel van een uitdaging en ben je professioneel en ambitieus? Wil jij jezelf ontwikkelen en zet je je hierbij ook volop in voor de doelen van het bedrijf? Lees dan snel verder!

Voor één van de grotere logistieke dienstverleners in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een gedreven resource planner. Het bedrijf draagt zorg over het gehele logistieke proces, zowel over zee, over land en door de lucht. Ook organiseren zij opslag en/of fysieke distributie. Kortom zij bieden dé maatwerkoplossing voor ieder deel van de logistieke keten.

Wat zoeken wij in een resource planner?

Je hebt een klant- en kwaliteitsgerichte instelling en je bent in staat om je eigen werk te organiseren. Je hebt een proactieve houding, bent communicatief sterk, stressbestendig en je kunt snel schakelen.

Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je hebt aantoonbare ervaring binnen een soortgelijke branche van minimaal 1 jaar; 
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in zowel woord als in geschrift;
  • Je hebt goede ervaring en kennis van Excel; 
  • Je moet een VOG aan kunnen vragen.

Wat worden de werkzaamheden?

In deze functie ben je bezig met het organiseren en administreren van het logistieke warehouse proces. Onder je werkzaamheden vallen onder andere het inventariseren en verwerken van te het te bestellen personeel en materieel. Verder draag je zorg voor tijdige aanwezigheid van het personeel ten behoeve van de te plannen werkzaamheden. Tevens bouw je contacten en relaties op met in- en externe klanten en leveranciers.

Wat kun jij verwachten?

Je komt terecht in een jong, dynamisch team van 6 andere gedreven collega’s. Vanuit het bedrijf wordt jou een uitdagende baan geboden. In ruil voor jouw werkzaamheden, inzet en resultaten wordt jou een mooi salaris geboden. Dit wordt bepaald aan de hand van jouw ervaring en/of opleiding. Hiernaast heb je ook nog recht op secundaire voorwaarden als reiskosten en vakantiegeld.

Ben jij op zoek naar een erg leuke, maar uitdagende baan? Dan is deze job voor jou weggelegd en ontvangen wij graag snel jouw sollicitatie.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.


Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Randstad
Diemermere 25 25, 1112 TC Diemen, Nederland
3877 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures