Machine Operator

Harmelen, Nederland
Solliciteer
4 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Overig
Branche: Groothandel
Uren per week: 36
Ervaring: Starter, 1 jaar
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 12-07-2019 - 19-07-2019
Organisatie
Onze opdrachtgever is een producent van labels en etiketten o.a. voor de luchtvaartindustrie, zorg en transport, logistiek.

Functiebeschrijving
Als machine operator grafische industrie zal je in een dynamische werkomgeving samen met collega's zorgdragen voor maatwerk drukwerk. Dit druk werk is onder andere bestemd voor ziekenhuizen en de luchtvaart. Dit drukwerk kan bestaan uit bijvoorbeeld kofferlabels of stickers. Aan jou de taak de machine zelfstandig te bedienen en daarbij verhelp je kleine storingen aan de machines. Er zijn verschillende machines aanwezig waardoor je je zelf kan blijven ontwikkelen door het bedienen van nieuwe machines onder de knie te krijgen. Naast het bedienen van de machine controleer je samen met een collega de kwaliteit van het product. Vervolgens pak je de producten in dozen en maak je ze gereed voor verzending. Het betreft een fulltime functie. Daarbij zijn de werkweken al volgt opgebouwd: Ochtend dienst: maandag t/m vrijdag 06:00 - 14:30 uur 40 uur Middag dienst: maandag t/m donderdag 14:15 - 22:45 uur 32 uur Deze diensten wisselen om de week, hierdoor komen twee weken werken samen uit op een gemiddelde werkweek van 36 uur.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden de functie van afwerker grafische industrie binnen een gezellig team. Salaris conform de CAO Grafisch en een reiskostenregeling. Wil jij aan de slag bij een innovatieve organisatie waarbij jij jezelf kunt ontwikkelen? Voldoe jij aan de genoemde eisen en herken jij jezelf in het profiel? Wacht niet langer en reageer snel! Reageer via onderstaande "solliciteer" button of stuur je CV met motivatie naar utrecht@ubnuitzendbureau.com.

Functie-eisen
  • Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
  • Je bent handig en hebt affiniteit met de drukwereld;
  • Je hebt ervaring binnen de logistiek;
  • Je bent leergierig;
  • Je bent een aanpakker en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
UBN Uitzendbureau
Leyenseweg 1, 3721BA Bilthoven, Nederland
182 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures