Counter met Reachtruck - Inventory Control

Oude Meer, Nederland
Solliciteer
4 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Logistiek
Branche: Logistiek en Supply Chain
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 6 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 12-07-2019 - 19-07-2019
Organisatie
Onze opdrachtgever is een wereldwijde leverancier van logistiek, transport management en supply chain diensten met vestigingen in vijf continenten. Als een derde partij logistieke dienstverlener, variëren de diensten van contractlogistiek gewijd aan het beheer van magazijn en de distributie, transport management, supply chain engineering en andere diensten met een toegevoegde waarde, door middel van een strategisch netwerk van multi-clients en de speciaal daarvoor bestemde faciliteiten. Met meer dan 16 miljoen vierkante meter aan magazijnruimte gewijd in Noord-Amerika, Azië, Europa en Latijns-Amerika, zorgen zij voor een effectieve, geïntegreerde oplossingen voor de transport en distributie behoeften van de toonaangevende bedrijven over de hele wereld.

Functiebeschrijving
Voor een grote logistieke organisatie op Schiphol-Rijk zoeken wij een counter met reachtruck ervaring. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer binnen de organisatie. Je voert tellingen uit zodat de fysieke voorraad overeenkomt met wat er in het systeem staat. Aan de hand hiervan worden de processen aangepast en is het belangrijk dat je secuur te werk gaat. Je zal audits uitvoeren en afwijkingen in kaart brengen in het Warehouse Management Systeem. Daarnaast ben jij pro actief en zal je andere magazijnwerkzaamheden ook oppakken.

Arbeidsvoorwaarden
  • Een startsalaris van € 10,75 per uur met kans op verhoging bij goede prestaties
  • Reiskosten vergoeding € 0,19 cent per km
  • Een baan voor een lange termijn
  • De mogelijkheid om intern door te groeien binnen de organisatie
  • Werken in een gezellig team met een goede werksfeer
Omdat je zelfstandig jouw artikelen zal moeten verzamelen in het magazijn heb je voor deze functie een reachtruck certificaat nodig. Heb je wel ervaring met een reachtruck maar geen geldig certificaat (meer)? Geen probleem, via ons kan je een nieuw certificaat halen. Waarom werken via UBN? Wij willen jou graag aan een nieuwe baan helpen en zullen er ook voor zorgen dat jij jouw werk veilig en met veel plezier kunt doen! Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor diverse opleidingen en cursussen. Als uitzendkracht heb je overigens gewoon recht op vakantiedagen en vakantiegeld en daarnaast hebben wij ook een pensioenregeling. Tot slot vinden wij persoonlijk contact ook erg belangrijk en horen we graag van je wat je van het werk vindt en bespreken we regelmatig met je hoe het met je gaat.

Functie-eisen
  • Je hebt ervaring met een reachtruck (geldig certificaat is een pré)
  • Je bent secuur en scherp
  • Je hebt ervaring met voorraadbeheer
  • Je beheerste de Engelse taal in spraak en geschrift
  • Je bent bekend met een WMS (Warehouse Management System)
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
UBN Uitzendbureau
Leyenseweg 1, 3721BA Bilthoven, Nederland
182 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures