Verpleegkundige

Utrecht, Nederland
Vacature is vervallen
25 dagen geleden Tijdelijk
Voltijd
Categorie: Gezondheidszorg, Verpleegkundigen
Branche: -
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: -
Ben jij verpleegkundige en lijkt het jou leuk om binnen het ziekenhuis te werken in een klinische studie? Dan heb ik een mooie baan voor jou! In oktober start er een klinische studie waar wij verpleegkundige voor zoeken! Het vind plaatst in een ziekenhuis in Utrecht. Jij gaat als verpleegkundige aan de slag om de kandidaten die meedoen aan de klinische studie, te screenen. Het is erg belangrijk dat de voorgeschiedenis en het medicatiegebruik goed uitgevraagd worden. Daarnaast zal je de kandidaten veel voorlichting moeten geven omtrent de studie, en ze hierin goed begeleiden. Omdat het een belangrijke klinische studie is, zal je goed ingewerkt worden, en trainingen volgen, zodat je goed voorbereid aan de slag kan! Het gaat om een nieuw opgezet team, de opdracht loopt tot eind november, met mogelijkheden tot verlenging. Voor deze opdracht zal je sterk in je schoenen moeten staan, omdat de kandidaten veel vragen hebben en het allemaal behoorlijk spannend kan zijn. Het gaat om een fulltime functie. Het onderzoekscentrum is open van maandag tot en met vrijdag, vanaf 08:00 uur in de ochtend tot 20:00 uur in de avond.  Vanuit Randstad zorgen wij ervoor dat jij op de leukste werkplek terecht komt en wij helpen jou hier graag bij! Wij vinden het belangrijk dat je op je plek zit, en je jezelf kan blijven ontwikkelen als hier wensen naar zijn. Als de opdracht is afgelopen helpen wij jou graag verder met het vinden van een perfecte baan. De voordelen op een rijtje: Een fulltime baan met regelmaat, dus een goede balans tussen privé en werk. Mogelijkheden tot verlenging. Afwisselende taken Salaris conform CAO ziekenhuizen en afhankelijk van ervaring. Reiskostenvergoeding Onregelmatigsheidstoeslag Jij: Bent een BIG geregistreerde verpleegkundige (MBO of HBO) Bent beschikbaar voor minimaal 3 weken vanaf 28 oktober.   Wil jij graag aan de slag als verpleegkundige in deze studie? Solliciteer dan direct! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.
Functieomschrijving

Ben jij verpleegkundige en lijkt het jou leuk om binnen het ziekenhuis te werken in een klinische studie? Dan heb ik een mooie baan voor jou!


In oktober start er een klinische studie waar wij verpleegkundige voor zoeken! Het vind plaatst in een ziekenhuis in Utrecht. Jij gaat als verpleegkundige aan de slag om de kandidaten die meedoen aan de klinische studie, te screenen. Het is erg belangrijk dat de voorgeschiedenis en het medicatiegebruik goed uitgevraagd worden. Daarnaast zal je de kandidaten veel voorlichting moeten geven omtrent de studie, en ze hierin goed begeleiden. Omdat het een belangrijke klinische studie is, zal je goed ingewerkt worden, en trainingen volgen, zodat je goed voorbereid aan de slag kan!


Het gaat om een nieuw opgezet team, de opdracht loopt tot eind november, met mogelijkheden tot verlenging. Voor deze opdracht zal je sterk in je schoenen moeten staan, omdat de kandidaten veel vragen hebben en het allemaal behoorlijk spannend kan zijn. Het gaat om een fulltime functie. Het onderzoekscentrum is open van maandag tot en met vrijdag, vanaf 08:00 uur in de ochtend tot 20:00 uur in de avond. 
Vanuit Randstad zorgen wij ervoor dat jij op de leukste werkplek terecht komt en wij helpen jou hier graag bij! Wij vinden het belangrijk dat je op je plek zit, en je jezelf kan blijven ontwikkelen als hier wensen naar zijn. Als de opdracht is afgelopen helpen wij jou graag verder met het vinden van een perfecte baan.

De voordelen op een rijtje:

  • Een fulltime baan met regelmaat, dus een goede balans tussen privé en werk. Mogelijkheden tot verlenging.
  • Afwisselende taken
  • Salaris conform CAO ziekenhuizen en afhankelijk van ervaring. Reiskostenvergoeding
  • Onregelmatigsheidstoeslag

Jij:

  • Bent een BIG geregistreerde verpleegkundige (MBO of HBO)
  • Bent beschikbaar voor minimaal 3 weken vanaf 28 oktober.

 

Wil jij graag aan de slag als verpleegkundige in deze studie? Solliciteer dan direct!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.


Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Randstad
Diemermere 25 25, 1112 TC Diemen, Nederland
3877 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures