Customer servicemedewerker

Ede, Nederland
Vacature is vervallen
28 dagen geleden Tijdelijk
Voltijd
Categorie: Finance, Accountancy - Fiscaliteit
Branche: -
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Starter, 1 jaar
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Functieomschrijving

Altijd al je steentje willen bijdragen aan het onderwijs? Dan ben je als medewerker Customer Operations bij Iddink in Ede aan het juiste adres. Wij zijn op zoek naar een servicegerichte fulltime collega  voor de afdeling Customer Operations in Ede.

DE ORGANISATIE Iddink is een bedrijf met een rijke historie, jong management, ambitieuze doelstellingen en sterke groeicijfers. Tijdens het hoogseizoen worden middels een efficiënt logistiek proces 420.000 leerlingen in Nederland en België voorzien van alle benodigde leermiddelen voor het nieuwe schooljaar. Dit vereist een grote flexibiliteit en hands-on mentaliteit van de vaste medewerkers en ruim 400 extra medewerkers tijdens dit piekmoment. Zij bieden een dynamische baan, waarbij jouw taken voor het grootste deel uit direct klantcontact bestaat. Chatten en social media is de nieuwe vorm van communiceren en daar maakt deze organisatie optimaal gebruik van. Iddink behoort tot de top in de markt van educatieve dienstverlening en faciliteert het onderwijs van morgen.

WAT GA JE DOEN? In deze functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het afhandelen van eerstelijns vragen van leerlingen, ouders en contactpersonen van scholen die via telefoon, mail of whatsapp binnenkomen. Vragen die je kan krijgen gaan bijvoorbeeld over openstaande betalingen, status van bestellingen en het inleveren van de boeken. Naast deze werkzaamheden zullen er ook ondersteunende werkzaamheden plaatsvinden. Je werkt mee aan onderdelen van bepaalde processen. Dit zal maximaal 20% van je werktijd zijn.

WIE ZOEKEN WIJ?
• HBO diploma
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (zowel in woord als geschrift)
• Fulltime beschikbaar 

WAT KAN JIJ VERWACHTEN?
• Een fulltime baan voor langere tijd
• Een functie met veel eigen verantwoordelijkheid
 

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.


Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Randstad
Diemermere 25 25, 1112 TC Diemen, Nederland
4243 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures