Junior Sales topper gezocht voor uitdagende baan met (internationale) doorgroeimogelijkheden!

Amsterdam, Nederland
Solliciteer
23 dagen geleden Vast Nader overeen te komen
Categorie: Verkoop, Inkoop en Klantendienst
Branche: Telecommunicatie
Uren per week: 36 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 1 jaar
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Sales-vacature Spryng SMS (Fulltime – 40 uur)

Spryng is altijd op zoek naar toppers die hun talenten optimaal willen benutten. Help jij bedrijven graag bij het optimaliseren van hun flow en zit verkopen jou in het bloed? Wellicht ben jij dan dé nieuwe Junior Sales medewerker die ons team komt versterken en ons bedrijf verder helpt groeien.

Wie wij zijn

Spryng is een ambitieus en toegankelijk bedrijf, opgericht in 2006 en gevestigd in hartje Amsterdam. Als SMS leverancier voor de zakelijke markt leveren wij onze services wereldwijd aan bedrijven in alle denkbare sectoren, waardoor zij hun klanten gemakkelijk en efficiënt kunnen bereiken. Hierbij kun je denken aan een berichtje over hoe laat je bestelling thuis wordt bezorgd, een afspraakherinnering van je dokter of tandarts, een inlog- of verificatiecode om veilig in te loggen of een kortingscode van je favoriete winkel. En dit doen wij met succes. Bedrijven ervaren door de inzet van SMS procesoptimalisatie, kosten- en tijdsbesparing en zelfs omzetverhoging. Maar niet alleen de SMS zorgt hiervoor, ook onze andere functionaliteiten als een Voice-oplossing, producten voor twee-weg-communicatie en een email2sms functie dragen hieraan bij. Op de toekomstige roadmap staan nog meer mooie producten, zoals officiële Whatsapp en RCS. Op dit moment maken wij in binnen- en buitenland een enorme groei door en daarom zien we in de nabije toekomst grote marktkansen in zowel binnen- als buitenland.

Wie wij zoeken

Spryng is op zoek naar een veelbelovend jong talent dat 's morgens opstaat met een grote lach op zijn gezicht, klaar om de wereld te veroveren met zijn of haar gedrevenheid, ambitie en de vastberadenheid om van een lead een contract te maken.

Binnen de functie ben je continue in contact met potentiële leads, zowel telefonisch als fysiek of per e-mail. Je gaat op zoek naar leads, kwalificeert ze en bepaalt zelf de gepaste opvolging. Het is jouw taak om te doorgronden waar de pijnpunten van de klant zitten en deze waar mogelijk op te lossen. Je gaat constant op zoek naar nieuwe ideeën om nieuwe segmenten aan te boren of nieuwe bedrijven enthousiast te maken over Spryng. Het aangaan en onderhouden van klantenrelaties is jouw main focus en daarom zien we jou het liefst veel buiten de deur, omdat jouw agenda volgepland zit met afspraken bij (potentiële) klanten. Voor de functie is beheersing van de Nederlandse en Engelse taal een absolute must en vanwege de vele internationale klanten, is spreken van meerdere talen (Duits, Frans) daarnaast een pré.

Functie-eisen

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Commerciële werkervaring (1 à 3 jaar)
  • Affiniteit met software en techniek
  • Passie voor sales
  • Jij bent ambitieus, leergierig en daagt jezelf graag uit
  • Je hebt perfecte communicatieve vaardigheden
  • Je bent gestructureerd en planmatig en bloeit op van een dynamische werkomgeving.
  • Je bent in bezit van een rijbewijs

Wij bieden:

Spryng bied je een uitdagende baan in een jonge, hechte organisatie met uitzicht op het Rembrandtplein. Naast een informele en gezellige werksfeer met maandelijkse borrels en elke dag een gevarieerde lunch op kantoor, bieden we je een marktconform salaris. Je krijgt de mogelijkheid om ons bedrijf te laten groeien en er is voldoende ruimte voor eventuele vervolgstappen in je commerciële carrière binnen Spryng.

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct bij Eva Renia: eva@spryng.nl. Wij nodigen je graag uit voor een gesprek! Langskomen voor een kopje koffie mag altijd. 

Acquisities n.a.v. deze vacature worden niet geapprecieerd.

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Eva Renia
Bakkersstraat 23, 1017 CW Amsterdam, Nederland
1 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures