machinebediende

Veghel, Nederland
Vacature is vervallen
28 dagen geleden Tijdelijk
Voltijd
Categorie: Productie en Ambachten
Branche: -
Uren per week: 38 - 38
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: -
Functieomschrijving

VETIPAK VEGHEL - 2 PLOEGEN – FULLTIME – OPERATOR - MACHINEBEDIENDE – TRAINING ON THE JOB – INTERNE OPLEIDING


Ben jij een zoetekauw? Dan is er toch niets leukers dan de hele dag omringd te zijn door snoepgoed! En wat als je de producten die je zelf hebt verpakt weer in de winkel ziet staan? Super gaaf toch!

Voor een bedrijf in Veghel zijn we op zoek naar operators/machinebediende die "on the job" getraind gaan worden. De opleiding wordt in het Nederlands gegeven, dus een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een eis. Vetipak heeft zich gespecialiseerd in het verpakken van de meest uiteenlopende producten, zoals diverse soorten snoepgoed, voedsel en diervoer.

Wil je meer informatie? Neem dan snel contact met ons op!


WAT BIEDEN WIJ?
Afhankelijk van je ervaring en opleiding start je met een salaris van tenminste € 10,51. En omdat je werkt in 2 ploegen ontvang je een ploegentoeslag van 5% in de ochtenddienst en 15% in de middagdienst. Samenwerking, performance en een goede sfeer staan voorop. Daarbij is er aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling, en krijg je alle ruimte om initiatieven te nemen en je eigen ideeën uit te werken.

 

INTERESSE?
Kan je goed overzicht houden? Heb je oog voor detail? Dan komen wij graag met je in contact! Reageer via onze site met een recent CV en korte motivatie. En heb je vragen? Bel of mail dan naar Tamara, Nicoline, Cynthia en Marianne via T. 0412-660685 of oss-industrie-logistiek@nl.randstad.com.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.


Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Randstad
Diemermere 25 25, 1112 TC Diemen, Nederland
4351 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures