Senior Salarisadministrateur

Deventer, Nederland
Solliciteer
10 dagen geleden
Categorie: Financiën, Verzekeringen en Recht
Branche: Informatietechnologie en services
Uren per week: 40
Dienstverband: Vast Voltijd

meer
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 5 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Periode: 16-04-2019 - 30-04-2019
Organisatie

Senior Salarisadministrateur

Van origine zou jouw vak als salarisadministrateur best een beetje saai kunnen zijn. Vaak zorgt het bedrijf ervoor dat er enige vorm van dynamiek en uitdaging in jouw functie komt te zitten. Het beroep salarisadministrateur heeft niets te maken maatschappelijk belang, het beroep salarisadministrateur heeft niets te maken met innovatie en het beroep salarisadministrateur heeft ook niets te maken met een financieel zeer gezonde organisatie (los van het feit dat je wel in staat moet zijn om iedere maand de salarisruns te kunnen draaien). Nu je bovenstaande gelezen hebt, zou je als trotse salarisadministrateur met ambitie en passie voor je vak bijna boos worden om hetgeen hierboven staat.

Natúúrlijk valt er veel meer uit jouw rol als salarisadministrateur te halen en natúúrlijk kan jij wel innovatief zijn. Daar zijn wij ook naar op zoek! We zijn op zoek naar die ervaren, assertieve Senior Salarisadministrateur, die zijn vak heel goed verstaat en dit met plezier uitvoert!

Hoe fantastisch zou het zijn om te werken in een organisatie die jou alle kansen biedt, die jouw gevoel voor maatschappelijke betrokkenheid volledig ondersteunt en last but not least ook nog eens bij één van de meest succesvolle bedrijven van Nederland hoort? Een IT bedrijf met impact. Impact op de mens, de eindgebruiker, iedereen! Zij maken verschil, met elkaar. En dat zijn er wat joh! Zo'n 1000 gepassioneerde collega's.

Nee, dit is geen grapje, deze vacature Senior Salarisadministrateur bestaat echt! Wil je meer weten? Lees deze vacature dan verder ;-)Functiebeschrijving

Wie zijn zij & wat doen zij?

Zij zijn een IT-bedrijf die softwareplatformen ontwikkelen voor diverse branches. Zij weten data, mensen en systemen op unieke wijze met elkaar te koppelen en te vertalen naar innovatieve IT oplossingen. Ze werken hard en met veel plezier, zijn nuchter en ontzettend ambitieus. Zij doen wat ze beloven, sterker nog, veel méér dan dat ze beloven. Niet alleen voor de klant, maar ook voor elkaar, voor collega's. Als jij graag bij deze mooie en bijzondere club wil werken, dan zullen zij er alles aan doen om dat te laten slagen. Je zal alle kansen krijgen, er is ruimte voor ontwikkeling en groei! Kortom: zoals zij met klanten omgaan, gaan ze ook om met collega's! Too good to be true? Absoluut niet! Hopelijk kom je daar snel achter ;-)Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden zij jou?

Zoveel als jij meeneemt naar hen, zoveel krijg jij minstens ook terug! Om te beginnen kom je te werken een inspirerende omgeving, word je omringd door een groep enthousiastelingen, is er ruimte om jouw ambities waar te maken en hebben zij het “nieuwe werken” geadopteerd waardoor je flexibel bent in waar en wanneer je werkt. Ben je sportief aangelegd? Dan kan je deelnemen aan diverse sportieve evenementen of een rondje (hard)lopen met andere collega's in de lunchpauze ;-) Om het plaatje helemaal compleet te maken, bieden ze een mooi arbeidsvoorwaardenpakket en een 40-urige werkweek.Functie-eisen

Wie ben jij & wat ga je doen?

We hoeven jou niet meer uit te leggen hoe salarisadministratie werkt. Jij weet namelijk álles van salarisadministratie! Daarom pas je ook zo goed in deze rol als Senior Salarisadministrateur. Jij hebt minimaal 5 jaar ervaring in salarisadministratie. Je durft verantwoordelijkheid te nemen, bent oplossingsgericht en een teamplayer. Vanwege groei en ambities ben je ook verantwoordelijk voor de integratie van externe salarisadministraties als gevolg van overnames en samenwerkingen. Dit doe je samen met 8 andere collega's van HRM. Voor hen ben je ook een vraagbaak, een coach, zodat zij het beste uit zichzelf weten te halen.

Het spreekt voor zich dat je HBO werk- en denkniveau hebt, je op de hoogte bent van de actuele kennis van wet- en regelgeving en ben je:

  • Analytisch, nauwkeurig en oplossingsgericht;
  • Klantgericht, energiek en enthousiast;
  • Leergierig en ben je in staat om nieuwe materie snel eigen te maken;
  • Communicatief sterk en beschik je over een servicegerichte instelling.


Meer informatie

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Immenso BV
IJsselmeerstraat 314, 1271 GE Huizen, Nederland
31 openstaande vacatures