Inpakker - productiemedewerker - fulltime of parttime

Meppel, Nederland
Vacature is vervallen
28 dagen geleden Tijdelijk
Voltijd
Categorie: Productie en Ambachten
Branche: -
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: -
Functieomschrijving

Een appeltje voor de dorst, druiven, bananen, komkommers of lekkere kiwi’s. Vind jij vers fruit en groente ook zo ontzettend lekker?

Is jouw interesse gewekt? Lees dan aandachtig deze functie om te kijken of deze bij je past!

Het bedrijf waar wij voor werven verwerkt groente en fruit voor de groothandel. Om te zorgen dat dit zonder problemen verloopt zoeken wij fulltime en parttime productiemedewerkers voor in ieder geval de periode van mei tot en met september die ook op zaterdag beschikbaar zijn.

Het bedrijf is gevestigd in de omgeving Meppel en er wordt gewerkt in dagdiensten.

Hoe ziet je dagindeling eruit?

Om iets voor 07:00 start je werkdag en wordt je op de werkvloer verwacht. De groenten en het fruit worden gewassen en gesneden waarna deze worden verpakt en hier begint jou functie. Als productiemedewerker ben je er verantwoordelijk voor dat alle voorverpakte groenten en fruit goed wordt gewassen en gesneden. Hierna gaat het in kratten en dozen waarna het wordt vervoerd naar de groothandel.

In deze functie als productiemedewerker is het van belang dat je orde en regelmaat in je functie geen probleem vindt en ook een gekoelde omgeving schrikt jou niet af.

Je werkt in teamverband en zowel fulltime- als parttimewerken is zeker bespreekbaar.

Het uurloon bedraagt voor 22 jaar en ouder €10,19 bruto per uur volgens de CAO groothandel in groente en fruit. Deze cao bevat jeugdschalen. Wij zoeken mensen binnen een straal van 15 km van Meppel omdat er geen reiskostenvergoeding is.


Heb je interesse in bovenstaande vacature solliciteer dan direct via de button.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.


Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Randstad
Diemermere 25 25, 1112 TC Diemen, Nederland
4351 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures