Customer service medewerker

Raamsdonksveer, Nederland
Vacature is vervallen
25 dagen geleden
Categorie: Gezondheidszorg, Verpleegkundigen
Branche: -
Uren per week: 40 - 40
Dienstverband: Tijdelijk Voltijd

meer
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: -
Functieomschrijving

Sta jij stevig in je schoenen en denk jij in oplossingen? Heb je al ervaring opgedaan als medewerker customer service? Werk jij graag binnen een logistieke omgeving? Lees dan snel verder! Wij zijn namelijk op zoek naar een nieuwe customer service medewerker voor een opdrachtgever in Raamsdonksveer.

DE OMGEVING

De locatie van jouw nieuwe werkgever is in Raamsdonksveer. Vanuit deze locatie worden klanten in de gehele Europese markt bedient. Jouw nieuwe werkgever is gespecialiseerd in het bieden van verpakkingsoplossingen voor hun klanten en ze zijn nog steeds groeiende.

DE JOB

Als customer service medewerker maak je deel uit van een klein en enthousiast team. In jouw functie draait alles om klantorders, uitgaande logistiek en ondersteun je ook het sales team.

Je bent met name verantwoordelijk voor de aanname, verwerking en opvolging van nationale, maar vooral internationale orders. Je organiseert hierin het transport en organiseert alle benodigde documenten. Hierbij is het van belang dat je alles heel nauwkeurig administreert. Uiteraard word je goed ingewerkt in je functie waardoor je binnen no-time alle processen van de functie kent.

Naast het logistieke gedeelte is een belangrijk onderdeel van deze functie dat je ondersteuning geeft aan het salesteam zoals het voorbereiden van offertes.

WANNEER BEN JIJ DE IDEALE CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER?

Aangezien het een zeer dynamische functie betreft, zijn wij op zoek naar een kandidaat die al enige ervaring in de customer service heeft opgedaan. Bij voorkeur bij een logistiek dienstverlener.

Omdat de gehele Europese markt wordt bedient is het een must dat je vloeiend Engels spreekt en schijft. Wanneer je ook nog een beetje Duits en / of Frans spreekt is dat mooi meegenomen.

Bij deze opdrachtgever wordt er gewerkt met het ERP-systeem Epicor, maar wanneer je ervaring hebt met een ander systeem is dat geen probleem.

WAT KRIJG JE HIERVOOR TERUG

  • Een marktconform salaris (tussen de €2200 en €2800 bruto per maand)
  • Een baan voor langere tijd bij een stabiele opdrachtgever
  • Werken bij een dynamische werkgever met ambities om te groeien
  • Genoeg ontwikkelmogelijkheden

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Bij jij de customer service medewerker die gezocht wordt? Solliciteer dan direct via onze site! Heb je nog vragen? Bellen kan naar 0162-497575 of je kan mailen naar minke.van.elderen@nl.randstad.com

 

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.


Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Randstad
Diemermere 25 25, 1112 TC Diemen, Nederland
4490 openstaande vacatures