Productieleider

Roermond, Nederland
Vacature is vervallen
28 dagen geleden Tijdelijk
Voltijd
Categorie: Bouw
Branche: -
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: -
Functieomschrijving

Word jij enthousiast van het werken in de productie en vind jij het daarnaast leuk om mensen aan te sturen? Ga dan aan de slag als teamleider bij een productie bedrijf (kunststofindustrie) in de omgeving van Roermond! Je komt te werken binnen een gezellig team en verdient daarnaast een goed salaris. Klinkt leuk? Lees dan snel verder!

HET BEDRIJF & DE FUNCTIE
Je komt te werken binnen een productiebedrijf in de omgeving van Roermond. Zij specialiseren zich in de productie van verschillende kunststoffen. Je zult voornamelijk een aansturende functie gaan bekleden, waarbij je de werkzaamheden elke dienst communiceert met de operators. Daarnaast zorg je voor het verloop van de productie van extruders en buiten de dagdienst spuitgietmachines. Bij het inrichten van de machines hou je rekening met de kwaliteitseisen van het product, waarbij je zo nodig de machine instellingen en/of machine planning aanpast. Dit is uiteraard in constant overleg met de assistent teamleider. Daarnaast bouw je verschillende machines om, analyseer je de oorzaak van storingen/kwaliteitseisen.

ook ben je het aanspreekpunt wat betreft het functioneren van de medewerkers en voer je periodiek functioneringsgesprekken. Deze werkzaamheden voer je in overleg uit met HR en de assistent teamleider.

JOUW PROFIEL
Je hebt ervaring als teamleider en/of een leidinggevende functie bekleed. Bij twijfel, neem dan contact op met Myrthe via 0475 426 800 of 06 53 88 67 24.

VOORWAARDEN
Je ontvangt (een marktconform) salaris op basis van je opleiding en ervaring. Reiskosten worden vergoed. Daarnaast is de vacature voor de langere termijn. Ben je enthousiast na het lezen van de vacature en denk je dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Dan ontvangen wij graag je gemotiveerde sollicitatie. Vragen? Neem dan contact op met Myrthe via myrthe.schols@nl.randstad.com of bel, SMS of WhatsApp via 06 53 88 67 24.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.


Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Randstad
Diemermere 25 25, 1112 TC Diemen, Nederland
4351 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures