Werkvoorbereider

Zevenbergen, Nederland
Solliciteer
29 dagen geleden Tijdelijk
Voltijd
Categorie: Techniek
Branche: Civiele Techniek
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Starter, 1 jaar
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 18-02-2019 - 19-04-2019
Als Werkvoorbereider ben je werkzaam in een projectteam en verzorg je samen de planvorming op de projecten en ondersteun je het projectteam m.b.t. de werkmethoden en inkoop. Tijdens het project ben jij een belangrijkste schakel inzake het aanleveren van juiste documenten en digitale werkomgeving. Tevens stel je overzichten op voor administratieve doeleinden. Een andere belangrijke taak is het inschatten van kansen en risico's en deze te vertalen naar oplossingen en mogelijkheden. Daarnaast wordt er verwacht dat je bijhorende (beheers)maatregelen incl. eventuele financiële consequenties in een vroegtijdig stadium te signaleren en te communiceren

Functie-eisen
Een afgeronde civieltechnische opleiding
Minimaal 2 jaar ervaring in de werkvoorbereiding
Kennis van RAW systematiek
In bezit van rijbewijs B

Arbeidsvoorwaarden
Een bedrijf waarin doorgroei hoog in het vaandel staat en je de mogelijkheid hebt jezelf door te ontwikkelen door middel van scholing. Je bent werkzaam in een leuk en dynamisch waar er ook wordt gedacht aan gezelligheid. Uiteraard mag er een telefoon en laptop van de zaak niet ontbreken.

Contactinformatie
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met:

Pieter Jonker
Telefoon: 0682834174
E-mail: pieter@nivelgroep.nl

Over Nivel
Onze opdrachtgever werd als familiebedrijf opgericht in 1959 en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevend civieltechnische onderneming met een diversiteit aan disciplines. De eerste jaren bestonden de werkzaamheden vooral uit grondverzet. In de loop der jaren kwam daar rioleringswerk bij en verschoof het zwaartepunt van grondverzet naar riolering. Met de groei van deze activiteiten kwam ook de behoefte om hiervoor zelf betonwerk uit te kunnen voeren.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Nivel
Emmastraat 2, 4811AG Breda, Nederland
407 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures