Servicemonteur met ambitie voor alles op wielen!

Hoofddorp, Nederland
Vacature is vervallen
29 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Overig
Branche: Automotive
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: -
Regiodienst is op zoek naar een allround service monteur met kennis en ervaring van voertuigen en installaties op wielen! Jij bent die handige technicus die de weg kent met hydrauliek, pneumatiek, bedrijfsauto's, landbouwmechanisatie en/of PLC en koeltechniek. Wij kunnen dan een gave functie bieden als (plaatsvervangend) meewerkend voorman/ bedrijfsleiding voor alle voertuigen en installaties van deze klant. 
Functieomschrijving

In deze functie zul je verantwoordelijk zijn voor het onderhoud en oplossen van storingen aan een breed scala aan voertuigen en installaties. Jij zult storingen gaan zoeken met behulp van elektrotechnische en hydraulische schema's. Je zult ter plaatse  de storing op moeten lossen om hier vervolgens een rapportage van te maken. Bij deze functie zul je af en toe ook storingsdiensten moeten draaien.


Functie-eisen

Gevraagd wordt:

  • MBO niveau 4 ( Technisch Specialist Bedrijfsauto (Innovam) / Landbouwmechanisatie/Weg- en waterbouwmachines, bij voorkeur aangevuld met cursussen hydraulica,elektrotechniek, eventueel PLC-techniek en STEK.) 
  • Ervaring binnen de landbouwmechanisatie of hijs- en heftechniek, denk hierbij ook aan onderhoud en storingen oplossen bij dieselmotorvoertuigen en elektrische tractie-aandrijving.
  • Kunnen werken met schema's en tekeningen.
  • Geen 9-5 mentaliteit
  • Bereid zijn om storingsdiensten te draaien
  • Leergierig

Arbeidsvoorwaarden

Geboden wordt een baan binnen een stabiele organisatie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij goed functioneren behoort een vast contract tot de mogelijkheden.


Sollicitatieprocedure

Ben jij geïnteresseerd in de functie van allround servicemonteur of ben jij op zoek naar een andere uitdagende baan binnen de techniek?

Neem dan contact op via onderstaande gegevens.

Regiodienst Alkmaar

tav. Recruitment

vacature.alkmaar@regiodienst.nl

072-7440035

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Regiodienst
Edisonweg 22, 1821 bn Alkmaar, Nederland
231 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures