Industriële Elekromonteur omgeving Zoeterwoude

Zoeterwoude, Nederland
Solliciteer
30 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Engineering
Branche: Onderwijs management
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 4 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Periode: 15-05-2019 - 14-07-2019
Organisatie

Een goed en vooruitstrevend datacommunicatie bedrijf.Functiebeschrijving

Als onderhoudsmonteur elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van inspecties en reparaties aan alle elektrotechnisch apparatuur van productiemachines, bedrijfsinstallaties (hoog- en laagspanning) en gebouwen. Daarnaast weet je van bovengenoemde installaties complexe storingen te lokaliseren en te verhelpen. Tevens lever je een bijdrage aan het optimaliseren van de machineprestaties en zal je vanuit jouw vakgebied verbeteringen aandragen. Je neemt, namens maintenance, deel aan verbeterprojecten en veiligheidsbeoordelingen.

Je bent in staat om input te geven aan de werkvoorbereiding, de klus veilig uit te voeren en ook administratief af te handelen. Je dient alle werkzaamheden zowel in teamverband als zelfstandig uit te kunnen voeren.Arbeidsvoorwaarden

Wat wij bieden?

• Per direct beginnen.

• Goede vergoedingen.Functie-eisen

Om voor de functie van onderhoudsmonteur/Industriële elektrotechniek in aanmerking te komen dien je minimaal te beschikken over een MTS-opleiding elektrotechniek en je hebt minimaal drie jaar werkervaring als elektrotechnisch storingsmonteur binnen de productie- industrie. Je bent in het bezit van een geldig VCA-diploma. Ervaring als in bedrijfssteller is een sterke pre. Je weet mondeling en schriftelijk, zaken goed te verwoorden. Je toont initiatief en hebt een positieve instelling. Flexibiliteit, zelfstandigheid en veiligheidsbewustzijn zijn belangrijke eigenschappen voor een goede invulling van deze functie. Je bent bereid om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied.

Functie-eisen

• in het bezit van een geldig VCA certificaat

• eigen vervoer

• beheersing van de Nederlandse, Engelse en/of Duitse taal.Meer informatie
Solliciteer vandaag nog op deze vacature door een e-mail te sturen naar Dimri Vogelaar, naar e-mail adres info@concreeto.nl.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Concreeto Uitzendbureau B.V.
Hoogstraat 32, 3011PR Rotterdam, Nederland
29 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures