Revit Modelleur

Utrecht, Nederland
Solliciteer
30 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Bouw
Branche: Bouw
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Starter, 5 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Periode: 18-12-2018 - 16-02-2019
Voor deze organisatie ben ik opzoek naar een ervaren en enthousiaste bouwkundig BIM-Modelleur. Voor het modelleren van uiteenlopende projecten uiteenlopende in de bouw en verbouw van appartementen, villa's, reguliere woningbouw, hotels, kantoren, winkels, utiliteitsbouw en huisvesting gezondheidszorg. Je werkt in een team of zelfstandig aan deze projecten die enorm afwisselend van aard zijn. Zo werk je voor particulieren en grote opdrachtgevers en andere architectenbureau's. Dit zorgt iedere dag opnieuw voor veel afwisseling en uitdaging in je werk.

Functie-eisen
  • Aantoonbare ervaring met Revit en AutoCad
  • Sterke affiniteit met 3D modelleren en de BIM methode
  • HBO Bouwkunde
  • Kennis van Archicad
  • Technisch goed onderlegd
  • stressbestendig, oplossingsgericht, accuraat
  • Communicatief vaardig

Arbeidsvoorwaarden
Je komt te werken in een vooraanstaande organisatie, met leuke ambitieuze collega's, (jong tot oud), met wie je samen werkt aan uitdagende projecten. Daarbij horen een prachtige werklocatie, een informele werksfeer en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Waaronder een goed loon en reiskostenvergoeding. Goede parkeergelegenheid en een pensioenregeling vanaf dag één.

Nivel biedt daarnaast een studie en opleidings budget om jezelf altijd te blijven ontwikkelen! Vanaf de eerste dag staat een compleet ingerichte werkplek voor je klaar op dit in het groen gelegen kantoor.

Contactinformatie
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met:

Twan Burgman
Telefoon: 0622863115
E-mail: twan@nivelgroep.nl

Over Nivel
Uiteenlopende projecten in de bouw en verbouw van appartementen, villa's, reguliere woningbouw, hotels, kantoren, winkels, utiliteitsbouw en huisvesting gezondheidszorg. Wij maken visualisaties, tekeningen, 3D modellen en passen BIM toe.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Nivel
Emmastraat 2, 4811AG Breda, Nederland
457 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures