Service-planner

Venlo, Nederland
Vacature is vervallen
28 dagen geleden Tijdelijk
Voltijd
Categorie: Bouw
Branche: -
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: -
Functieomschrijving

Service-planner // Bij een van de grootste in de zorghulpmiddelen // Venlo // Per direct voor langere tijd // Full-time (40 uur per week) met kans op vast

 

Administratief medewerker planning die zorgt dat Sjoerd aan zijn conditie blijft werken.

Bij deze organisatie worden de revalidatie- en zorghulpmiddelen aangeboden. Mensen met een bewegingsbeperking volop laten meedoen, dat is het doel. Voor de vestiging in Venlo zoeken wij voor een periode van 6 maanden een fulltime (40 uur) administratief medewerker planning met kans op vast. Iemand die mensen met een bewegingsbeperking helpt.

Wat ga je doen?
Je zorgt voor een efficiënte planning en volgt klantaanvragen, zoals reparaties, leveringen en afhalingen goed en snel op. Daarnaast zet je de transportplanning ‘op de rit’ en verwerk je administratief voorgaande, afgewerkte werkzaamheden van je collega’s op de baan.

● Je begeleidt de technische buitendienst en beheert hun agenda;
● Je staat onze klanten op een professionele en klantvriendelijke wijze te woord;
● Je maakt elektronische documenten voor onze servicemonteurs en controleert na hun klantbezoek of alle documenten correct zijn ingevuld en zet deze in het systeem.

Wie ben jij
Je bent een service- en klantgericht persoon die oprecht geïnteresseerd is in onze klanten. Je bent klantvriendelijk en communicatief sterk. Jij zorgt dat mensen met een bewegingsbeperking zorghulpmiddelen op maat krijgen, waarmee ze meer kunnen dan ze voor mogelijk houden.

● Je hebt minimaal mbo 4-niveau in administratie;
● Je kunt je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken in de Nederlandse taal;
● Je bent een echte procesbewaker en werkt accuraat en ordelijk;
● Je bent stressbestendig en hebt een groot inlevingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel.

Het team
Je werkt in een leuk team met enthousiaste collega’s. Je kunt rekenen op een salaris dat past bij je functie, ervaring en prestaties. Wij stimuleren je om kennis op te doen en het maximale uit je vakmanschap te halen door je alle ruimte te geven voor eigen initiatief.

Onze organisatie
Wij vormen een verzameling van een groep bedrijven die revalidatie- en zorghulpmiddelen levert en onderhoudt. Samen streven wij naar het vergroten van de bewegingsvrijheid en daarmee de zelfstandigheid en het plezier van mensen met een bewegingsbeperking.

Heb jij de mentaliteit?
Beschik jij over de juiste drive, kunnen onze klanten en collega’s op jou bouwen en wil je mensen met een bewegingsbeperking verder helpen? Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet! Geef ook heel graag jouw salaris-indicatie mee.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.


Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Randstad
Diemermere 25 25, 1112 TC Diemen, Nederland
4351 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures