Vergunningverlener APV | Juridisch ondersteuner

Eindhoven, Nederland
Vacature is vervallen
30 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Overig
Branche: Rijksoverheid
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 18-12-2018 - 17-01-2019
Organisatie


Functiebeschrijving

Ben jij op de hoogte van de bestaande en toekomstige wet- en regelgeving?

Voor onze opdrachtgevers in Noord-Brabant zijn wij altijd op zoek naar vergunningverleners APV en bijzondere wetten.

In de functie voor vergunningverlener APV en bijzondere wetgeving ben jij dé vergunningverlener en handhaver op het gebied de Algemene Plaatselijke Verordening en Bijzondere wetten. Is er een evenement in de stad of komt er een nieuwe kroeg in buurt? Jij gaat aan de slag met onderzoeken, plannen, vragen en conclusies trekken. Als vergunningverlener APV ben jij het aanspreekpunt voor de aanvrager van een vergunning en verzorg jij alle informatie voor de aanvraag. Jij treedt als bemiddelaar, waarnemer en oordeel vormer op om er samen met alle partijen uit te komen. Naast het verlenen van de vergunning zorg jij er ook voor dat na het aanvragen er geen regels overtreden worden met betrekking tot de vergunning.

Samenhangend met deze functie signaleer jij nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied binnen jouw regio en lever je een pro-actieve bijdrage aan de implementatie van deze ontwikkelingen in nieuw beleid, verordeningen en het proces.

Maandag heeft een groot netwerk van verschillende gemeentes en overheidsinstanties. Binnen Maandag krijg jij de kans om te werken aan verschillende opdrachten en projecten die wij bij Maandag voor jou zullen regelen. Op deze manier zit je nooit zonder werk of salaris.

Deze opdrachten kunnen variëren van een kort project van twee maanden tot projecten van meer dan een jaar. Hierdoor blijf je uitgedaagd en krijg je de kans om je sterk te ontwikkelen, je ambities te bereiken en je rugzak te vullen met flink veel ervaring binnen de verschillende organisaties.

Wij hebben de contacten, het netwerk en openen de deuren voor je.

We begeleiden en ondersteunen je waar mogelijk zodat we samen het beste uit jou als professional kunnen halen. We investering in jouw ontwikkeling en opleiding om nog verder aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.Arbeidsvoorwaarden


Functie-eisen

Functie-eisen:

  • Een afgeronde HBO/MBO + opleiding;
  • Minimaal 1 jaar relevante en recente werkervaring binnen een Gemeentelijke organisatie.
  • Kennis van en ervaring met de regelgeving van APV, Evenementen, Drank & Horeca en Bijzondere Wetten.
  • Competenties: kritisch, onderhandelen, daadkracht.


Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 620 210 955
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Maandag Interim Professionals BV
Wielingenstraat 12 b, 1441 ZR Purmerend, Nederland
1629 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures