customer support medewerker

Utrecht, Nederland
Vacature is vervallen
6 dagen geleden Vast
Deeltijd
Categorie: Administratie
Branche: -
Uren per week: 24 - 24
Ervaring: Starter, 1 jaar
Opleidingsniveau: -
Functieomschrijving

Voor een opdrachtgever binnen de integrale beveiliging zijn wij per direct op zoek naar een Customer support medewerker in Houten! Ben jij stressbestendig, staat klantgericht werken bij jou hoog in het vaandel en houd je er van om in teamverband te werken? Klik dan op de sollicitatie button!

CUSTOMER SUPPORT MEDEWERKER – 24 UUR – €2330-€2600 – HOUTEN


Voor een opdrachtgever in integrale beveiliging, zijn wij op zoek naar een flexibele en toegewijde Customer support medewerker voor 24 uur per week op de dagen maandag, woensdag en vrijdag. De missie van de opdrachtgever staat in het teken van preventie van calamiteiten met betrekking tot brandveiligheid. Zij leveren diensten in de vorm van consultancy, trainingen en producten en bieden ondersteuning in het naleven van de wet- en regelgeving. In de functie Customer support medewerker kom je te werken bij de afdeling ‘Customer Care’ waar je een onmisbare rol speelt in een leuk team en in een informele werksfeer komt te werken. Je collega’s zijn niet vies van hard werken, maar een gezonde dosis humor maakt het werk nog leuker.

Wat ga je doen?
Je zult in deze functie administratieve werkzaamheden uitvoeren, zoals: het inregelen van data, afhandelen van orders, afronden van cursussen en bevestigen van afspraken. Er wordt gewerkt met meerdere systemen, waaronder Afas Profit en Chainwise. In deze functie zal je direct schakelen met de klant en proactief meedenken, waardoor je goed commerciële kansen en bedreigingen kunt signaleren. Daarnaast zal je te maken krijgen met en meewerken aan ‘Core’; dit houdt een online module voor open inschrijvingen in. Je zult intensief samenwerken met de afdeling Sales en Operations om te bepalen of de dienstverlening haalbaar is. De service die je biedt omvat veel verantwoordelijkheden. Je bent onder andere bevoegd om alle operationele activiteiten te stoppen in geval van veiligheidsrisico’s en collega’s/cursisten aan te spreken op risicovol gedrag. Ook mag je meedenken en heb je inbreng met betrekking tot de interne werkprocessen en procedures.

Ben jij de perfecte kandidaat?
Jij bent de ideale Customer support medewerker met minimaal MBO(+) werk- en denkniveau en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je staat stevig in je schoenen en weet flexibel om te gaan met de uitdagingen die je tegen komt in jouw functie. Het werken in een team vind je leuk, maar je kunt ook prima zelfstandig aan de slag gaan. Je bent bekend met het werken met Microsoft Office. Het hebben van kennis en ervaring met Afas Profit en Chainwise is een pré. Daarnaast is het fijn dat je administratieve en commerciële affiniteit en ervaring hebt. De werktijden zijn van 08.30 tot 17.00 uur en de werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag (deze dagen liggen vast).

Wat bieden wij jou?
Ten eerste zal deze ervaring natuurlijk een mooie toevoeging zijn voor je cv, maar de opdrachtgever investeert ook graag in jouw ontwikkeling door met je mee te denken en te kijken naar interne mogelijkheden. Naast de fijne informele sfeer en de vele verantwoordelijkheden die je krijgt staat er natuurlijk ook een financiële vergoeding tegenover; je ontvangt een salaris van tussen de €2330 -€2600 obv 40 uur per maand afhankelijk van ervaring en er is een reiskostenregeling. Na een periode van uitzenden is er kans op een vaste baan bij de opdrachtgever!


Hoe kun je solliciteren? Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en lijkt de vacature je leuk? Reageer dan direct via de 'solliciteren' button. Ben je nog niet helemaal overtuigd of heb je nog aanvullende vragen? Neem dan gerust contact op met Linda of Yannick op 030-6078020 of via houten.nieuwegein@nl.randstad.com.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.


Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Randstad
Diemermere 25 25, 1112 TC Diemen, Nederland
4491 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures