Adviseur huisvesting (24 uur)

Rotterdam, Nederland
Vacature is vervallen
26 dagen geleden Tijdelijk
Categorie: Overheid
Branche: -
Ervaring: -
Opleidingsniveau: -
Functieomschrijving

Je bent een adviseur huisvesting met ervaring met het opstellen van business cases en haalbaarheidsstudies binnen vastgoedvraagstukken van een grotere (non-profit)organisatie.

Omschrijving van de opdrachtgever:
Onze opdrachtgever, een grote overheidsorganisatie, heeft een nieuw dienstverleningsconcept. Dit concept stelt andere eisen aan de sector Huisvesting en heeft als doelstelling om vanaf 2025 jaarlijks fors te gaan besparen op de huisvesting. Hiervoor is een grote vastgoedoperatie, bestaande uit honderden projecten, noodzakelijk. Voor het team Ruimtemanagement, wat verantwoordelijk is voor de uitvoering van business cases en haalbaarheidsstudies, is onze opdrachtgever op zoek naar een adviseur huisvesting.

Wat ga je doen: 

 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van onderzoeksopdrachten, business cases en haalbaarheidsstudies voor nieuwe of te ontwikkelen locaties.
 • Je vertaalt de werkprocessen naar de huisvestingsbehoeften van de te huisvesten onderdelen.
 • Je vertaalt de huisvestingsbehoeften naar varianten.
 • Je weegt de diverse varianten zowel kwalitatief als financieel, adviseert over de voorkeursvariant en legt deze ter besluitvorming voor aan de stuurgroep.
 • Je beheert, analyseert, evalueert en optimaliseert formats, rekentools en onderzoeksopdrachten.
 • Je bevordert de deskundigheid van collega’s door kennis en vaardigheden over te dragen.

Wij vragen: 

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van technische bedrijfskunde, bouwkunde of economie.
 • Je hebt in de afgelopen 6 jaar minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan als adviseur huisvesting of een gelijkwaardige rol waarbij je verantwoordelijk was voor het opstellen van business cases en haalbaarheidsstudies.
 • Je hebt bij voorkeur:
  • in de afgelopen 6 jaar minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring opgedaan met het zelfstandig opstellen van business cases, haalbaarheidsstudies en/of vastgoedvraagstukken in de initiatiefase voor grotere (non-profit)organisaties.
  • ervaring opgedaan met diverse stakeholders (zowel in- als extern) met verschillende belangen binnen een grootschalige organisatie met complexe / langdurige besluitvormingsprocessen.
  • kennis van en ervaring met de laatste ontwikkelingen op het gebied van vastgoed en het vertalen van deze ontwikkelingen naar bouw- en vastgoedvraagstukken.
 • Je bent bereid een screening te ondergaan.

Standplaats:
Rotterdam / Oost-Brabant

Wij bieden:
De functie is per 1 augustus beschikbaar voor 24 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot eind april 2020. Je kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.


Functie-eisen

-


Sollicitatieprocedure

Ja, ik ben geïnteresseerd!
Reageer vóór maandag 24 juni aanstaande en stuur je cv naar info@pia.nl of klik op Solliciteren. Ons referentienummer is 19246. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Raimond Boer op 078-6182212.

Over PIA:
PIA (Project Interim Advies B.V.) is jouw professionele partner op het gebied van persoonlijke loopbaanontwikkeling en projectmatige kennis- en kundevraagstukken. We richten ons op hoger opgeleiden die graag hun bijdrage willen leveren aan de realisatie van projecten en de (door)ontwikkeling van organisaties.

Onze professionals worden ingezet bij het oplossen van bedrijfskundige of technische vraagstukken binnen diverse (project)organisaties en het bedrijfsleven. PIA staat garant voor een zorgzame plaatsing van project- medewerkers, waarbij de veiligheid en gezondheid van de medewerker voorop staat.

Door de veranderende verhoudingen op de arbeidsmarkt, gaat de projectmatige inzet van specialistische kennis een steeds belangrijkere rol spelen bij de algehele bedrijfsvoering. PIA staat voor professionaliteit, openheid en persoonlijke betrokkenheid en kent een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers en professionals. Met een eerlijke en transparante handelswijze leggen we de basis voor een langdurige samenwerking.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
PIA
Madame Curiestraat 2, 3316 GN Dordrecht, Nederland
16 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures