Productiemedewerker

Mijdrecht, Nederland
Vacature is vervallen
24 dagen geleden Tijdelijk
Voltijd
Categorie: Productie en Ambachten
Branche: -
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: -
Functieomschrijving

Zoek jij een stabiele baan in de productie en wil jij aan de slag bij een leuk, levendig en schoon bedrijf? Dan ben je bij S.C. Johnson in Mijdrecht aan het goede adres. Hier kan je per direct aan de slag als productiemedewerker. Lees verder en solliciteer direct!

Als productiemedewerker bij S.C. Johnson ben je verantwoordelijk voor onder andere het bijvullen van de productielijnen en het ondersteunen van de operators. Stinken doet het niet bij S.C. Johnson, want het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van huishoudelijke producten en luchtverfrissers; je kan hierbij denken aan Mr. Muscle, Glade, WC-eend en Pledge. Er hangt een goede sfeer op de werkvloer, je werkt in wisselende teams met veel collega’s en bij goed functioneren zijn er zeker doorgroeimogelijkheden tot bijvoorbeeld operator of zelfs een vast dienstverband.

Er wordt bij S.C. Johnson 7 dagen per week, 24 uur per dag gewerkt en dat betekent dat je in een 3-ploegendienst zal gaan werken. De werktijden zijn van 07:00 – 15:00 uur, 15:00 – 23:00 uur en van 23:00 – 07:00 uur. Hoe flexibeler je bent, hoe meer uur je kan werken!

Wat wij jou bieden als productiemedewerker:

  • Een startsalaris van € 10,41 per uur tussen 7.00 en 18.00 uur doordeweeks
  • Tussen 18.00 en 23.00 uur verdien je €13,53 en vanaf 23.00 uur verdien je zelfs €14,57 per uur; in het weekend neemt je salaris toe tot boven de €20,- per uur!
  • Een fijne reiskostenvergoeding tot maximaal €11,69 netto per dag!
  • Meerdere doorgroeimogelijkheden bij goed functioneren, zowel in salaris als in functie; heb jij het in je om bijvoorbeeld operator te worden?
  • Een gemiddelde werkweek van 3 tot 5 dagen, afhankelijk van de drukte

Wat vragen wij van jou als productiemedewerker:

  • Je bent bereid om in een 3-ploegendienst aan de slag te gaan
  • Je spreekt en beheerst de Nederlandse taal
  • Je hebt een flexibele houding, je bent fysiek in orde en je bent bij voorkeur ook in het weekend beschikbaar

Heb jij interesse om bij S.C. Johnson in Mijdrecht aan de slag te gaan? Mail ons dan of reageer op deze vacature! Heb je nog vragen? Bel dan naar 020-3420947 of stuur me een whatsapp-bericht via 06-83262211.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.


Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Randstad
Diemermere 25 25, 1112 TC Diemen, Nederland
4482 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures