Commercieel medewerker binnendienst

's-Hertogenbosch, Nederland
Solliciteer
6 dagen geleden Tijdelijk
Voltijd
Categorie: Verkooppersoneel
Branche: -
Uren per week: 36 - 36
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een commerciële binnendienst functie en vind je het leuk om telefonisch vooral bestaande klanten te benaderen? Ben jij een echte netwerker en goed in onderhandelen? Ben jij 32-36 uur per week beschikbaar en woonachtig in de buurt van Den Bosch? Dan zoeken we JOU!

Voor een uitgever met passie voor media zoeken wij voor het kantoor in Den Bosch een:
Commercieel Medewerker Binnendienst (32-36 uur)

Onze opdrachtgever is een toonaangevende uitgever van nationale, regionale én lokale nieuwsmerken, magazines, websites en is actief op de radio. Ze zijn een ambitieuze uitgeverij met passie voor media. Hun nationale, regionale en lokale merken zijn sterk en uniek met elk een eigen identiteit.

Het doel van de afdeling regiosales is om de advertising omzet te vergroten. Dat doen ze door zich te verdiepen in de doelstellingen van de prospects / klanten en dat te vertalen naar een advies over de inzet van media bij het realiseren van die doelstellingen. Klanttevredenheid is de grootste driver van omzet. De serviceverlening aan externe (en interne) klant staat daarom hoog in het vaandel bij de regionale sales organisatie. Een positieve customer journey leidt tot tevreden klanten, en tevreden klanten zijn terugkerende klanten. Optimalisatie van klanttevredenheid begint bij het eerste contact, wat in veel gevallen de commercieel medewerker binnendienst zal zijn, en eindigt bij een goed geplaatste advertentie die business genereert voor de klant. De commercieel medewerker binnendienst speelt ook een belangrijke rol in het hele aftersales traject.

Je werkt nauw samen met 1 andere collega en ondersteunt samen 6 accountmanagers.

Hoe ziet jouw takenpakket eruit?
• Campagnematig adverteerders bellen en advertenties verkopen
• Je brengt gestructureerd kansen in kaart en ontwikkelt samen met je collega’s een strategie om de producten bij de juiste mensen onder de aandacht te brengen;
• Adverteerders bellen m.b.t. salesgesprekken en servicegesprekken: “are you happy calls” voeren
• Je maakt klantanalyses en voert korte en gerichte marktonderzoeken uit in samenwerking met je collega’s;
• Met een gedegen plan zorg je ervoor dat de commerciële resultaten verbeterd worden;

Wat heb je hiervoor nodig?
Naast een afgeronde MBO+/HBO opleiding heb je bij voorkeur al enige commerciële werkervaring. Je vindt het leuk om telefonisch bestaande klanten te benaderen. Je ziet en benut commerciële kansen. Bij zowel nieuwe als bestaande klanten stel je de goede vragen om te achterhalen wat ze nodig hebben en je speelt hier naadloos op in. Je bent klantgericht, een uitstekende netwerker en kunt goed onderhandelen. Je bent ondernemend: je hebt lef, herkent kansen en vertaalt deze naar oplossingen.

Wat staat daar tegenover?
Een functie in een hecht team waar samenwerking voorop staat. Het team is resultaatgericht en is intrinsiek gemotiveerd om er een succes van te maken. Verder krijg je de kans om te werken voor de grootste mediaspeler van Nederland waarbij je mee bouwt aan de nieuwsmedia van morgen. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen en opleidingen. Daarnaast bieden zij een salaris passend bij jouw ervaring. Ook zijn er verschillende mogelijkheden om arbeidsvoorwaarden uit te ruilen. Denk bijvoorbeeld aan het kopen en verkopen van vakantiedagen, het fiscaal vriendelijk verrekenen van je sportabonnement of de aanschaf van een fiets.


Heb je interesse? Neem contact op met Lisanne Haanen
per e-mail: lisanne.haanen@nl.randstad.com
per telefoon: 06-30628960
 
Wij zien jouw sollicitatie met CV en motivatie voor deze functie graag tegemoet!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.


Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Aron
Diemermere 25 25, 1112 TC Diemen, Nederland
2784 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures