Adviseur Klantenservice Particulieren

Vlissingen, Nederland
Vacature is vervallen
13 dagen geleden Vast
Deeltijd
Categorie: Financiën, Verzekeringen en Recht
Branche: Financiële Diensten
Uren per week: 24
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 1 jaar
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Periode: 13-06-2019 - 20-06-2019
Organisatie


Functiebeschrijving
Rabo Klantenservice zoekt ervaren adviseurs Particulieren! Locatie Vlissingen

Stel je eens voor…
Stel je eens voor … een glimlach op het gezicht van onze klanten nadat jij ze super goed geholpen hebt. Jij kan dit verschil maken door als Adviseur Klantenservice Particulieren de juiste vragen te stellen, hét passende antwoord te geven en dat allemaal
op het gebied van betalen, sparen en verzekeren.

Minimaal 24 tot 36 uur per week
Je gaat werken op basis van een min-max contract (24- 28 uur/ 28 - 32 uur/ 32 tot 36 uur) waarbij je ingeroosterd wordt tussen de min en de max uren van je contract. Via de roosterapp geef je je beschikbaarheid voor de komende 12 weken op. Uiterlijk 4
weken van te voren weet je jouw planning. De locaties van Rabo Klantenservice zijn van maandag t/m
vrijdag geopend van 8.00-18.00 uur.

Impact creëren
o Je maakt klanten blij! Wees hét visitekaartje van de Rabobank en beantwoord vragen van particuliere klanten via telefoon, chat en mail.
o Je helpt klanten graag. Beantwoord alle vragen van particuliere klanten als het gaat om betalen, sparen en verzekeren. Van het openen van een nieuwe betaalrekening tot het adviseren over een passende reisverzekering.
o Je signaleert kansen. Creëer mogelijkheden voor een nog beter advies. Herken de vraag achter de vraag en durf dit met jouw gezonde dosis lef bespreekbaar te maken.
o Je werkt aan je eigen ontwikkeling. Blijf jezelf elke dag ontwikkelen door te doen en feedback te vragen. Blijf jouw vakmanschap en kennis doelgericht verbeteren met behulp van het uitgebreide aanbod van trainingen.

Arbeidsvoorwaarden
Je komt bij Flexibility in dienst op projectbasis. We bieden je een meer dan marktconform salaris en indien nodig faciliteren we opleidjng en begeleiding om deze functie goed te kunnen uitvoeren.
Ben je per direct beschikbaar en wil je graag starten in deze rol dan kun je je Cv mailen naar banking@flexibility.nl of direct solliciteren via onze website.

Functie-eisen
Met jouw talenten
Natuurlijk ben jij klantgericht, enthousiast, een ster in communicatie en flexibel inzetbaar. Juist die eigenschappen maken jou tot een goede Adviseur Klantenservice Particulieren, zeker in combinatie met:
o minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4;
o een diploma Wft Basis, WFT schade PA;
o Na maart 2018 werkzaam geweest binnen RKS;
o Positieve referentie binnen RKS.


Meer informatie

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Flexibility.nl
Ettensebaan 43, 4813 AH Breda, Nederland
507 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures