Telefoniste

Horst, Nederland
Vacature is vervallen
28 dagen geleden Tijdelijk
Voltijd
Categorie: Administratie
Branche: -
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: -
Functieomschrijving

Ben jij iemand die het leuk vindt om te telefoneren? Weet jij snel te schakelen en vind je het leuk om administratieve werkzaamheden te doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Het bedrijf:

Het bedrijf is een praktijk voor podotherapie met vestiging verspreid over Zuid-Nederland. Zij meten steunzolen op voor cliënten en produceren ze dan zelf. Het bedrijf staat bekend om zijn vooruitstrevende technieken en behandelmethodes. Ze maken gebruik van de nieuwste apparatuur.

 

De functie:

 

 

 

 

 

 

    • Je bent verantwoordelijk voor de inkomende telefoontjes en uitgaand telefoonverkeer; afspraken plannen, klanten te woord staan, etc.
    • Administratieve werkzaamheden
    • Ontvangen van mensen

 

Wie ben jij?

Jij bent minimaal 32 uur per week beschikbaar, maar 40 uur per week heeft de voorkeur. Je kunt snel typen zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen en bent goed in het omgaan met computers. Je vindt telefoneren en mensen ontvangen ontzettend leuk om te doen.

 

Wat krijg jij ervoor terug?

Je krijgt €10 bruto per uur (vanaf 22 jaar en afhankelijk van ervaring) en reiskosten worden vergoed. Je komt terecht in een leuk en gemotiveerd team. Ruimte voor initiatieven en er zijn doorgroeimogelijkheden. Bij goed functioneren word je overgenomen op contract na een half jaar.

 

Interesse?

Ben je enthousiast en herken jij je hierin? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton of neem contact op met Pim, Kim, Marcel & Ivanhu door te bellen naar: 077-3552715 of te mailen naar: venlo.venray@nl.randstad.com.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.


Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Randstad
Diemermere 25 25, 1112 TC Diemen, Nederland
4351 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures