Medewerker klantenservice in Belfast

Utrecht, Nederland
Vacature is vervallen
25 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Verkooppersoneel
Branche: -
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: -
Functieomschrijving

Heb jij zin in veel gezelligheid naast je werk en in het ontmoeten van veel nieuwe mensen? Kom dan werken als klantenservicemedewerker in Belfast. In deze functie werk jij van ma - vrij als klantenservice medewerker en sta jij Nederlands sprekende klanten te woord over hun betalingen die zij hebben gedaan en help jij hun verder bij het oplossen van problemen/vragen. Naast je werk heb je veel vrije tijd om gezellige activiteiten te ondernemen met je collega's, zoals naar de pub, een hapje eten, bioscoop of andere activiteiten. We zoeken nieuwe collega's per 15november 2019

Wat ga je doen?
In deze functie kom je te werken al klantenservice medewerker voor een grote speler van internationaal betalingsverkeer. In deze functie beantwoord je klantvragen via de mail, chat of telefoon over betalingen die niet gelukt zijn of over andere onderwerpen. Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent ingesteld en empatisch vermogen hebt, het gaat tenslotte over geld van klanten. Ervaring is niet belangrijk maar motivatie en klantgerichtheid wel.

Wat verwachten wij van jou?
We verwachten dat jij er zin in hebt en graag de klanten verder wil helpen. Daarnaast verwachten wij van jou dat je voor minimaal één jaar naar het buitenland wil gaan om te wonen en te werken, langer mag natuurlijk! Om in aanmerking te komen is het belangrijk dat je vloeiend Nederlands en goed Engels spreekt. Een specifieke opleiding of werkervaring is niet benodigd.

Wat kan jij van ons verwachten?
In deze functie krijg je natuurlijk een ervaring voor het leven, daarnaast leer je ontzettend veel mensen kennen die als famillie worden beschouwd. Ook begrijpen we dat een woning en salaris niet geheel onbelangrijk zijn. Het salaris in Ierland is iets anders dan in Nederland maar je kan een salaris van ongeveer 18.000 - 20.000 pond per jaar verwachten, dit komt neer op een kleine 2000 euro per maand. Doordat de levenstandaard en belastingen heel anders zijn ingeregeld in Ierland is het makkelijk om hier van rond te komen. Je betaald over de eerste 10.000 pond die je verdient namelijk geen belasting en alles wat je daar boven verdient betaal je 20%. Een gemeubileerde woning heb je al voor +/- 200 euro per maand.

We kijken uit naar je reactie!

Bekijk al onze vacatures in het buitenland op: https://www.randstad.nl/werknemers/vacatures/bijbanen/buitenland

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.


Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Randstad
Diemermere 25 25, 1112 TC Diemen, Nederland
4486 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures