MBO Woonbegeleider

Den Haag, Nederland
Vacature is vervallen
30 dagen geleden Vast
Deeltijd
Categorie: Gezondheidszorg, Verpleegkundigen
Branche: Gezondheid, wellness en fitness
Uren per week: 28
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Periode: 18-12-2018 - 14-01-2019
Organisatie

Het gaat om een kleinschalige locatie waarbij je verantwoordelijk bent voor 6 cliënten tijdens je dienst. Het is een betrokken setting waarbij je een belangrijke bijdrage kan leveren aan hun welzijn.

Hierbij gaat het om een kleinschalige locatie waar 24 cliënten wonen. De woning is een mix van ernstig verstandelijk meervoudig beperkten (EVMB / EMB) waarbij de ene groep een ontwikkelingsniveau van een kind tot 2 jaar heeft en de andere groep een ontwikkelingsniveau heeft van een kind van 4 tot 7 jaar. De mobiliteit van de bewoners is uiteenlopend. Sommige bewoners zijn erg avontuurlijk, actief en willen spelenderwijs ontdekken. Er zijn ook bewoners die meer behoefte hebben aan zintuiglijke prikkels. Hiervoor zijn er speciale ruimte ingericht waarin de bewoners geprikkeld kunnen worden door geluid, licht, geur of speciale voorwerpen om mee te spelen. De ontwikkelingskenmerken van de bewoners zijn erg uiteenlopend waardoor je werk afwisselend en interessant is. Overdag gaan de bewoners naar dagactiviteiten of blijven thuis. Binnen deze locatie worden ook regelmatig activiteiten georganiseerd voor de thuisblijvers. De bewoners zullen erg blij worden wanneer je initiatief toont door bijvoorbeeld te gaan picknicken in het park of naar het winkelcentrum te gaan voor wat kleine boodschappen.

Binnen het team is er een mix van opleidingsachtergronden en leeftijden. Door deze diversiteit vult iedereen elkaar goed aan. Hierdoor kan de kwaliteit van zorg goed geborgd blijven. Als team kennen jullie de bewoners het beste. Er is daarom gekozen voor zelf organisatie. Door de persoonlijke banden weet het team het beste waar de behoefte liggen en hoe hier op geanticipeerd kan worden.  Functiebeschrijving

Bij deze doelgroep is de persoonlijke begeleiding erg belangrijk. We zoeken daarom iemand die persoonsgericht werkt en het veel voldoening geeft om persoonlijke banden op te bouwen. Ze bewoners hebben begeleiding en verzorging nodig gedurende de hele dag. Het is aan jou om er voor te zorgen dat de sfeer huiselijk en betrokken is. Jij weet vertrouwen te winnen waardoor je kleine stapjes kan maken met de bewoners. Wat zit er allemaal nog in de cliënt wat je er nog uit kan halen? Het werken met deze doelgroep is zwaar. Je moet stevig in je schoenen staan. De voldoening zal je halen uit de kleine stapjes die gemaakt kunnen worden. Je schakelt met verwanten, medici en leerlingen. Je bent een aanspreekpunt voor inhoudelijke vragen. Binnen het team is er veel behoefte aan een inspirerende begeleider / verpleegkundige die meer kennis wilt delen. Het team wil meer inzicht krijgen over verpleegtechnische handelingen, klinisch redeneren, signaleren van zorgvraag, symptomen van ziektebeelden en over het schakelen met andere zorgdisciplines (zoals artsen).Arbeidsvoorwaarden

Natuurlijk heb jij als zorgprofessional je wensen en je eisen. Het is onze missie om deze voor jouw te realiseren. Hierdoor zorgen wij dat jij binnen 'no time' aan je droombaan kan starten. Wij helpen je graag aan je droombaan!

Wat kun je verder van ons verwachten?

 • Een uitgebreid intakegesprek om jouw wensen en ambities te bespreken;
 • Persoonlijke begeleiding in de vervolg stappen van je carrière;
 • Sollicitatiebegeleiding;
 • Een vaste baan in de zorg of welzijn;
 • Een marktconform salaris volgens de cao gehandicaptenzorg;
 • ORT en reiskostenvergoeding;
 • Trainingen en cursussen.


Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een mbo niveau 4, zorggerelateerd diploma zoals SPW, PBGZ, MMZ of Verpleegkunde
 • Je bent bekwaam in de verpleegtechnische handelingen;
 • Je wilt collega's graag ondersteunen en meer kennis bijbrengen over de zorg;
 • Je bent computervaardig voor het digitale zorgdossier;
 • Beschikbaar voor 24-32 uur per week;
 • Beschikt bij voorkeur over eigen vervoer. 
Meer informatie

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Samen in de Zorg
Bahialaan 602, 3065 WC Rotterdam, Nederland
172 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures