docent applicatieontwikkeling

Alkmaar, Nederland
Solliciteer
25 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Onderwijs, Ondersteunende Functies
Branche: Basisonderwijs / Middelbaar onderwijs
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Periode: 23-08-2019 - 22-09-2019

Jouw hart gaat sneller kloppen bij de woorden PHP, SQL, C# en .Net en jij staat de poppelen om je ICT kennis over te dragen aan leerlingen! Organisatie

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo'n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?
Functiebeschrijving

Jouw hart gaat sneller kloppen bij de woorden PHP, SQL, C# en .Net en jij staat de popelen om je ICT kennis over te dragen aan leerlingen!


Als docent applicatieontwikkeling sta jij met veel enthousiasme voor de klas en weet jij jouw passie over te brengen aan de leerlingen. Iedere dag neem jij de leerlingen mee in de wondere wereld van de applicatie ontwikkeling.

Jouw opgedane kennis en ervaring weet jij met praktische voorbeelden toe te passen in de lesstof en stemt dit af op het niveau van de leerlingen.

 

En verder……

  • Zorg jij voor een veilige omgeving in de lessen
  • Spar je met collega's over alle nieuwe ontwikkelingen binnen de ICT


Arbeidsvoorwaarden


Functie-eisen

Je staat als docent applicatieontwikkeling vol enthousiasme voor de klas en jouw energie werkt aanstekelijk zodat de leerlingen er zin in hebben en graag meer willen weten over het vak.


Je beschikt over:

  • Een bevoegdheid om voor de klas te staan
  • Affiniteit en ervaring met web design (HTML, CSS, Java, Bootstrap, PHP, C# en .Net, front -end back-end programmeren, database SQL
  • Pedagogisch als didactisch ben je sterk onderlegd
  • Recente ervaring binnen de functie van docent applicatieontwikkeling/ICT
  • Per direct beschikbaar voor 0.8 fte


Voor wat, hoort wat natuurlijk! Maandag® biedt je een salaris naar rato van de onderwijsschalen en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Maar we organiseren daarnaast ook cursussen op de Maandag® Academy om up to date te blijven en beschikken over een online leer platform. Daarnaast verwelkomen wij je graag de eerste maandag van de maand tijdens onze Welkom bij Maandag® bijeenkomst en nodigen wij je uit voor evenement van onze Club Maandag. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start komt de accountmanager regelmatig langs om bij te praten. Weet ons tussendoor ook te vinden als sparringspartner!


Wil je de weg bewandelen naar Maandag® als docent applicatieontwikkeling! Reageer dan snel!Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 642 588 228
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Maandag Interim Professionals BV
Wielingenstraat 12 b, 1441 ZR Purmerend, Nederland
1797 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures