Tekenaar BIM

Vacature is vervallen
25 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Bouw
Branche: Civiele Techniek
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 1 jaar
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 23-08-2019 - 06-09-2019
In deze vacature van Tekenaar BIM kan jij als junior of medior aan de slag in een uitdagende functie waar persoonlijke ontwikkeling en opleiding wordt gestimuleerd. Organisatie

Onze opdrachtgever heeft al meer dan 30 jaar ervaring met meerdere disciplines in de installatietechniek. Het werkgebied bestaat o.a. uit duurzame installaties, centrale verwarming, koeltechniek, bedrijfsverwarming, sanitair en loodgieterswerk. Onze opdrachtgever is werkzaam in de projectmatige woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie. Ook het toepassen van duurzame technieken, zoals het leveren en monteren van zonnepanelen, behoort tot het werkgebied.

Bedrijfscultuur.

Het werken in een team is in deze organisatie van belang, alle deuren staan open. Ben je tekenaar, dan komen de monteurs een kijkje nemen hoe jouw werk verloopt. Deze open cultuur zorgt voor een familiare sfeer en voor transparantie onderling. Samen werken betekent ook samen een borrel pakken en samen doorleren, zodoende zorgt onze opdrachtgever voor beide!Functiebeschrijving

Heb jij je opleiding werktuigbouwkunde of installatietechniek niveau 3 of 4 afgerond en ben jij erachter gekomen dat tekenen jouw passie is? Dan is dit jouw kans! Voor onze opdrachtgever zijn op we zoek naar een Tekenaar BIM, dit mag een starter zijn, maar natuurlijk ook een wat meer ervaren techneut. Wat van belang is, is dat jij passie hebt voor tekenen en dat jij je wilt ontwikkelen als 3D Tekenaar. Als Tekenaar BIM breng jij jouw lijnenkennis en -kunde tot uiting, verder heb je te maken met de volgende werkzaamheden:

 • Uitvoeren van 3D tekenwerk op kantoor;
 • Beheren en coördineren van projecten, dit kunnen grote, kleine, of unieke projecten zijn;
 • Deze projecten dragen zorg aan duurzame installaties, woningbouw of andere vormen van installatietechniek;
 • Tot slot zorg jij voor de te maken aanpassingen aan tekeningen, zodat de monteurs niet voor verrassingen staan in het werkveld.

 

Functie-eisen

Als Tekenaar BIM ben je gepassioneerd om jouw visie te uitten. Wil jij net als onze opdrachtgever een vaste waarde zijn in de bouwwereld en wil jij jezelf blijven stimuleren om een betere Tekenaar BIM te worden? Dan is het belangrijk dat je past in de volgende profielschets:

 • Een afgeronde opleiding MBO werktuigbouwkunde of installatietechniek op minimaal niv 3, wanneer jij je HBO werktuigbouwkunde of iets soortgelijks hebt afgerond dan zien we je ook graag;
 • Jij wilt je graag blijven ontwikkelen, want jij wilt graag het best mogelijke werk afleveren;
 • Mensen in jouw omgeving kenmerken jou als een persoon met een goede drive;
 • Als Tekenaar BIM hecht jij veel waarde aan de borging van kwaliteit;
 • Verder vind jij het van belang dat je gezelligheid hebt op de werkplek.
Arbeidsvoorwaarden

Wanneer je aan de slag gaat als Tekenaar BIM geniet je onder andere van een boven marktconform salaris en van een werkplek waar je kan leren en werken tegelijk. Onderstaand een aantal redenen waarom je voor onze opdrachtgever moet kiezen:

 • Een goede pensioensregeling en een winstuitkering;
 • Door een persoonlijk opleidingsplan word jij optimaal begeleid;
 • Samen met jouw gezellige collega's kan je lekker een borrel pakken;
 • Je beheert en coördineert je eigen projecten en hebt ruimte voor eigen inbreng betreffende werkoptimalisatie;
 • Ten slotte ben jij als Tekenaar BIM werkzaam bij een bedrijf welke al meer dan 30 jaar ervaring heeft in deze branche!

Trefwoorden: Tekenaar BIM, BIM, Junior, Installatietechniek, Werktuigbouwkunde, MBO, HBO, 3D Tekenen. 

Meer informatie
Interesse? Stuur dan je CV naar raoul@ye.nl of neem voor vragen over deze vacature telefonisch contact op met Raoul van Ooij op nummer 0418653666.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Young Engineering
Waardenburg 38, 4181 AE Waardenburg, Nederland
645 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures