Gymdocent

Middelburg, Nederland
Solliciteer
6 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Overig
Branche: Basisonderwijs / Middelbaar onderwijs
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Periode: 12-06-2019 - 12-07-2019
Organisatie

De maandag staat voor ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel dragen wij elke dag van de week uit. Want voor ons is het eigenlijk elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk en van werken. 

Houd jij ook van je werk als docent? Dan pas je goed bij ons!


Uiteraard kan je van ons ook iets terugverwachten! Daarom krijg je van ons een vast salaris gebaseerd op je opleiding en ervaring volgens de CAO PO. Daarnaast krijg je reiskostenvergoeding, vakantiegeld en worden je vakanties uiteraard ook doorbetaald. Een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden!


Naast de financiële zaken, hoort persoonlijke begeleiding ook bij het werken voor Maandag®. De Recruiter en Accountmanager staan voor je klaar voor begeleiding rondom je werk, maar ook voor een gezellig kletspraatje. Tevens krijg je de mogelijkheid om door te blijven ontwikkelen aan de hand van cursussen en trainingen, zowel op onze Academy als thuis via een online leeromgeving!Functiebeschrijving

Dat beweging nodig is, is voor niemand onbekend! Maar wat beweging met een kind en met zijn leervermogen doet, dat weet jij als gymdocent!


Voor een leuke Montessorischool in de regio Oostzeeland ben ik op zoek naar een gymdocent met een pabobevoegdheid! De functie betreft een aanstelling voor het hele schooljaar, waarbij je 2 ochtenden in de week als gymdocent aan de slag gaat en 1 ochtend als leerkracht in de klas.


De school waar je op komt te staan is een kleinschalige school wat werkt volgens de principes van het Montessorionderwijs. Als leerkracht ga je binnen dit onderwijs niet uit van de leermethodes, maar van het kind! Het onderwijs wordt ingericht op basis van het kind en zij zijn deel van het onderwijsproces en hun groepsplannen.


Als gymdocent ga je lesgeven aan alle kinderen van groep 1 tot en met 8. De leerlingen krijgen op vaste momenten tegelijkertijd gymles. De reguliere lessen ga je geven aan een groep waarin leerlingen van groep 5 en 6 bij elkaar zitten.


Als gymdocent op deze school heb jij affiniteit met het Montessorionderwijs en met de doelgroep! Je bent enthousiast en houdt van bewegingsonderwijs. Differentiatie in de klas is echt jouw ding. Jij weet in te spelen op de verschillen binnen de klas en ondersteunt jouw leerlingen hierbij. Je benadert de leerlingen zowel als gymdocent als voor de klas op een positieve manier en schept een positieve sfeer in de klas!


Ben jij de bevoegde gymdocent waar ik naar zoek en heb jij zin in een nieuwe uitdaging na de zomer? Dan ben ik op zoek naar jou!Arbeidsvoorwaarden


Functie-eisen

 •       Lesbevoegdheid en gymlesbevoegdheid;

 •       Kennis van Teach Like a Champion en Parnassys;

 •       Sterk evaluatievermogen;

 •       Je vindt het leuk om les te geven aan verschillende groepen

 •       Affiniteit met lesgeven op een kleine Montessorischool;

 •       Beschikbaar in het schooljaar 2019 – 2020.


  Herken jij jezelf in deze omschrijving? Geef jij graag les aan de hand van het Montessorionderwijs? Bel dan naar 0682125148 of mail naar eline.steendijk@maandag.nl, wie weet kan jij na de zomer op deze leuke school aan de slag!  Meer informatie
  Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 682 125 148
 • Share
  Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
  Je kan je op ieder moment weer afmelden
  Vragen? Neem dan contact op met mij
  Maandag Interim Professionals BV
  Wielingenstraat 12 b, 1441 ZR Purmerend, Nederland
  1632 openstaande vacatures
  Vergelijkbare vacatures