Productiemedewerker PostNL

Amsterdam, Nederland
Solliciteer
6 dagen geleden
Categorie: Productie en Ambachten
Branche: -
Uren per week: 30 - 30
Dienstverband: Tijdelijk Voltijd

meer
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: -
De grootste logistieke dienstverlener van PostNL is op zoek naar jou! Wil jij werken in een gezellige omgeving en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor PostNL in Amsterdam zijn wij namelijk op zoek naar productiemedewerkers die van dinsdag tot en met zaterdag in de ochtend beschikbaar zijn. Wat bieden wij jou? Een salaris van 11,22 euro bruto per uur vanaf 21 jaar Vergoeding van reiskosten Werktijden van 06.30-12.00/12.30 Werken bij een van de grootste, logistieke dienstverlener van de Benelux Wat ga je doen? Als productiemedewerker bij PostNL help je in het magazijn van PostNL waar de wagens van de chauffeurs van PostNL volgeladen worden met pakketten. Jij bent verantwoordelijk voor het beladen van deze wagens met de juiste pakketten zodat de chauffeurs op tijd en met de juiste pakketten kunnen vertrekken. Ook zorg je ervoor dat de werkplekken netjes blijven en dat alle karren weer op de juiste plek worden teruggezet. Hierbij is het belangrijk dat je fysiek sterk bent en snel kunt werken. Wie ben jij? Woont in de buurt van Amsterdam Zuid Oost Bent bereid een VOG aan te vragen Spreekt en begrijpt de Nederlandse taal goed Bent dinsdag tot en met zaterdag beschikbaar Interesse? Reageer dan snel door online te solliciteren! Of neem contact op via lieske.glas@nl.randstad.com of bel 020-3168103. Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.
Functieomschrijving

De grootste logistieke dienstverlener van PostNL is op zoek naar jou! Wil jij werken in een gezellige omgeving en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor PostNL in Amsterdam zijn wij namelijk op zoek naar productiemedewerkers die van dinsdag tot en met zaterdag in de ochtend beschikbaar zijn.

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris van 11,22 euro bruto per uur vanaf 21 jaar
  • Vergoeding van reiskosten
  • Werktijden van 06.30-12.00/12.30
  • Werken bij een van de grootste, logistieke dienstverlener van de Benelux

Wat ga je doen?

Als productiemedewerker bij PostNL help je in het magazijn van PostNL waar de wagens van de chauffeurs van PostNL volgeladen worden met pakketten. Jij bent verantwoordelijk voor het beladen van deze wagens met de juiste pakketten zodat de chauffeurs op tijd en met de juiste pakketten kunnen vertrekken. Ook zorg je ervoor dat de werkplekken netjes blijven en dat alle karren weer op de juiste plek worden teruggezet. Hierbij is het belangrijk dat je fysiek sterk bent en snel kunt werken.

Wie ben jij?

  • Woont in de buurt van Amsterdam Zuid Oost
  • Bent bereid een VOG aan te vragen
  • Spreekt en begrijpt de Nederlandse taal goed
  • Bent dinsdag tot en met zaterdag beschikbaar

Interesse?
Reageer dan snel door online te solliciteren! Of neem contact op via lieske.glas@nl.randstad.com of bel 020-3168103.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.


Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Randstad
Diemermere 25 25, 1112 TC Diemen, Nederland
3876 openstaande vacatures