Werkvoorbereider Nieuwbouw

's-Hertogenbosch, Nederland
Solliciteer
5 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Bouw
Branche: Bouw
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Starter, 2 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 11-02-2019 - 12-04-2019
Het plannen is een essentieel onderdeel van je functie. In overleg met je projectteam stel je de planning op en bewaakt deze ook. Je draagt bij aan een prettige samenwerking binnen jouw projectteam en met de bouwpartners zodat de gedeelde informatie op elkaar wordt afgestemd en knelpunten kunnen worden voorkomen.

Je controleert de werktekeningen en BIM-modellen.

Je bewaakt de het financiële plaatje voor de aan jou toegewezen projecten en doet hiervoor de projectadministratie. Daarnaast waarborg je de kwaliteit voor elk project.

Je analyseert de werkprocessen en denkt actief mee over de optimalisatie hiervan.

Functie-eisen
  • HBO/HTS bouwkundig diploma
  • Je hebt 2 jaar relevante werkervaring
  • Ervaring met AutoCAD en/of Revit
  • Ervaring met Solibri is een pré
  • Je bent organisatorisch sterk
  • Je bent een echte teamspeler met goede communicatieve vaardigheden

Arbeidsvoorwaarden
Je kunt een uitdagende en gevarieerde baan verwachten bij een innovatief familiebedrijf. Bij goed functioneren wordt er na de detacheringsperiode een vast dienstverband aangeboden.

Je komt te werken binnen een gedreven en no-nonsense team in een platte organisatie. Hierdoor zijn de lijnen kort en erg informeel.

Naast een mooi salaris (afhankelijk van leeftijd en werkervaring) biedt Nivel een opleidingsbudget om jezelf door te ontwikkelen, een aantrekkelijke pensioensregeling en aandacht voor een mooie werkplek en werkomstandigheden. Daarnaast geniet je dezelfde secundaire arbeidsvoorwaarde als je (toekomstige) collega's binnen dit bedrijf.

Contactinformatie
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met:

Tim van den Heuvel
Telefoon: 06 535 696 38
E-mail: tim@nivelgroep.nl

Over Nivel
Een middelgroot aannemersbedrijf in Brabant is op zoek naar een werkvoorbereider die zich (in eerste instantie) gaat richten op de nieuwbouw. De functie werkvoorbereider houdt binnen dit bedrijf in dat je de technische en organisatorische voorbereiding op gaat pakken van één of meerdere projecten binnen de woning- en utiliteitsbouw.

Deze aannemer gaat met de laatste ontwikkelingen mee binnen de automatisering. Jij gaat de controle bewaken over de processen en gegevens met de meest moderne technieken.

De projecten binnen jouw (toekomstige) afdeling bestaan voor 30% uit woningbouw (zowel hoog- als laagbouw) en 70% uit utiliteitsbouw.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Nivel
Emmastraat 2, 4811AG Breda, Nederland
392 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures