Junior Werkvoorbereider / Tekenaar Civiele Techniek

Roermond, Nederland
Solliciteer
6 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Technici, Grafische Techniek
Branche: Civiele Techniek
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 11-01-2019 - 12-03-2019
Voor een ingenieurs- en adviesbureau gelegen in Noord-Limburg, ben ik opzoek naar een Werkvoorbereider/Tekenaar Civiele Techniek met affiniteit voor groen. Je gaat zelfstandig werken aan uiteenlopende projecten in de openbare ruimte.
Je werkzaamheden bestaan uit het het maken van technische tekeningen/ontwerpen, opstellen van RAW-bestekken en het maken van kostenramingen. De werkzaamheden worden zowel op Civieltechnisch als Cultuurtechnisch gebied uitgevoerd. Tot slot dien je als sparringpartner voor verschillende technische disciplines bij klanten, zodat je direct een steentje bij kan dragen hun toekomstplannen.
Het bedrijf waarvoor je komt te werken kenmerkt zich door een platte organisatie structuur met een open cultuur waar je veel vrijheid krijgt.

Functie-eisen
Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding, bij voorkeur richting de civiele techniek
Ervaring als werkvoorbereider / tekenaar is een pré
Je hebt kennis en ervaring met het opstellen van RAW-bestekken
Je hebt kennis en ervaring met Autocad
Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk

Arbeidsvoorwaarden
De organisatie biedt volop mogelijkheden binnen een klein team waar je met de juiste motivatie snel door kunt groeien met mooie ontwikkelmogelijkheden.
Behalve een inspirerende werkomgeving, waarin je bent omgeven door ambitieuze, creatieve collega's die deel uitmaken van een hecht team, krijg je de mogelijkheid om op termijn verder te groeien binnen de specialisatie waarin jij verder wil.

Naast een mooi salaris (afhankelijk van leeftijd en werkervaring) biedt Nivel opleidingssmogelijkheden in de vorm van een opleidingsbudget om jezelf door te ontwikkelen waar nodig, een aantrekkelijke pensioensregeling en aandacht voor een goede werkplek en werkomstandigheden. Uiteraard word je voorzien van alle benodigdheden voor het goed kunnen uitoefenen van de functie.

De organisatie is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto en is er een goede reiskostenvergoeding van toepassing.

Contactinformatie
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met:

Wim Elbersen
Telefoon: 06-22425052
E-mail: wim@nivelgroep.nl

Over Nivel
Wil jij werken bij een modern advies- en ingenieursbureau waar je dagelijks bezig bent met uiteenlopende projecten gericht op de openbare ruimte? Voor een opdrachtgever in de regio Noord-Limburg ben ik opzoek naar een Junior Tekenaar/Werkvoorbereider die zichzelf in korte tijd wil doorontwikkelen. Je werkt dagelijks aan uitdagende projecten bij een civiel technisch ingenieursbureau die zich bezig houdt met het bieden van de meest optimale oplossingen van vraagstukken over de inrichting van de leefomgeving.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Nivel
Emmastraat 2, 4811AG Breda, Nederland
457 openstaande vacatures