Verpleegkundige of SPH'er op een transitieafdeling

Arnhem, Nederland
Solliciteer
7 dagen geleden
Categorie: Gezondheidszorg, Verpleegkundigen
Branche: Gezondheid, wellness en fitness
Uren per week: 40
Dienstverband: Vast Voltijd

meer
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 15-05-2019 - 14-06-2019
Organisatie


Functiebeschrijving

Als verpleegkundige op een transitieafdeling voer je alle voorkomende verpleegkundige zorg en het afgesproken behandelbeleid uit; jij bent “de oren en ogen” van het behandelteam. Als persoonlijk begeleider van de cliënten ben jij de rode draad in het netwerk van alle mensen die betrokken zijn bij de behandeling van die cliënt.


De transitie afdeling is een plek waar cliënten vanaf de HIC of HC naartoe gaan, wanneer er nog geen tijdelijke plek is voor een passende vervolgvoorziening. Ook worden er op deze afdeling patiënten opgevangen die een terugval hebben, deze worden dan kortdurend opgevangen. Denk hierbij aan een nacht of een weekend.


In jouw rol als transitieverpleegkundige / begeleider werk je met ernstig zieke mensen, maar bij iedereen blijft het doel om zo snel mogelijk weer terug te keren naar zijn/haar ambulant behandelaar. Er is op deze afdeling ruimte voor 16 patiënten. Het team dat betrokken is bij de behandeling van cliënten bestaat uit een psychiater, arts assistent en een maatschappelijk werker.


De afdeling waar je komt te werken is een hele nieuwe afdeling. Jij vindt het leuk om hierin mee te denken maar vooral in mee te groeien. De bedoeling is dat het team uit ongeveer 25 collega's gaat bestaan waarmee je samen een 24/7 rooster mee invult. Jouw frisse blik is hierbij nodig!


Ervaring in de GGZ is natuurlijk erg fijn in deze functie, maar heb je dit nog niet besef je dan dat dit een pittige werkplek is waar je stevig in je schoenen moet staan. De afwisseling is groot en het is fijn als je dit goed kan relativeren.


Bij Maandag® weten wij dat jij als zorgprofessional veel verantwoordelijkheden hebt en dat er veel werk is. Via onze Maandag Academy zetten wij onze professionals centraal en willen wij graag met je meedenken in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je staat er niet alleen voor!


Startdatum: in overleg

Aantal uur: in overleg

Omgeving: In de buurt van ArnhemArbeidsvoorwaarden


Functie-eisen

Functie eisen:


-         Je hebt een diploma verpleegkundige niveau 4 / niveau 5 of een diploma SPH (het liefst met medicatiebevoegdheid). Wanneer je dit niet hebt, moet je er wel voor openstaan om dit te behalen


-         Je bent wanneer je je verpleegkundige diploma hebt, BIG geregistreerd
Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 622 104 975
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Maandag Interim Professionals BV
Wielingenstraat 12 b, 1441 ZR Purmerend, Nederland
1629 openstaande vacatures