Procesoperator

Utrecht, Nederland
Vacature is vervallen
29 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Overig
Branche: Onderwijs management
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 6 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Periode: 25-04-2019 - 02-05-2019
Organisatie
Onze opdrachtgever is een toeleverancier van primaire en secundaire bouwstoffen, betonmortel, het innemen, bewerken en reinigen van grond, het verwerken van bouw- en slooppuin, tot het verhuren van kranen, shovels en trucks. Het is een sterk groeiend bedrijf met meerdere vestigingen in het land. In de loop der jaren heeft dit bedrijf zich een stevige positie als toeleverancier voor de grond-, weg-, water- en betonbouw verworven.

Functiebeschrijving
Ben je technisch aangelegd, je hebt geen hoogtevrees en je bent bereid in ploegendienst te werken. Dan ben jij de procesoperator die wij zoeken! Voor een opdrachtgever werkzaam in de grondreiniging en transport, zijn wij op zoek naar een fulltime procesoperator. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het controleren, bewaken en beheersen van het productieproces alsmede het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan de was en grondreinigingsinstallatie. De werkzaamheden zijn voornamelijk buiten, dus dat betekent dat je in zowel regen, wind als zon aan de slag gaat. De installaties zijn erg hoog, daarom is het handig om geen hoogtevrees te hebben. Je komt te werken in een ploeg met 2 á 3 andere medewerkers. De diensten zullen in eerste instantie bestaan uit 4 ploegen, maar de ambitie is om in een 5 ploegendienst te draaien. De ploegentijden zijn als volgt: 06:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00 – 06:00 uur.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een leuke en dynamische uitdaging bij een groeiend bedrijf. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring en er geld een reiskostenregeling. Heb jij interesse en ben jij de kandidaat die we zoeken? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze vestiging via telefoonnummer: 030-2714717 of stuur je cv + motivatie naar utrecht@ubnuitzendbureau.com

Functie-eisen
  • Je hebt geen hoogtevrees
  • Je bent voor langere tijd beschikbaar
  • Je bent bereid in 4 en 5 ploegen te werken
  • Je beschikt over een afgeronde technische opleiding;
  • Je spreekt uitstekend Nederlands;
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de functie van procesoperator
  • Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en een flexibele werkinstelling.


Meer informatie

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
UBN Uitzendbureau
Leyenseweg 1, 3721BA Bilthoven, Nederland
172 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures