Visualisering van NTS modules en machines

Eindhoven, Nederland
Solliciteer
30 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
Categorie: Overig
Branche: Civiele Techniek
Uren per week: 8
Ervaring: Starter, 1 jaar
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Periode: 18-12-2018 - 16-02-2019
Organisatie
The NTS Development and Engineering division is part of an international company that develops and manufactures advanced high-quality opto-mechatronic systems and modules.  With our state of the art design expertise and can-do mentality, we optimize every stage of product development, engineering, including turn-key, design-to-specification , for multiple customers in domains such as  printing, semiconductor, medical and analytical.

Functiebeschrijving

Voor de ondersteuning binnen onze afdeling Development & Engineering zoeken wij een enthousiaste 3D Rendering Specialist, voor een projectopdracht  | stageopdracht voor de visualisering van onze technische oplossing (editing, renderen, animaties / film).

Opdrachtomschrijving:

Binnen de afdeling Development & Engineering ga je als  3D Render Specialist aan de slag met het omvormen en of creëren van aangeleverde 3D modellen en databestanden. Je zet je specialisme in voor het maken van digitaal materiaal om onze modules en machines  visueel zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Je maakt animaties en bewerkt video?s voor o.a. bedrijfspresentaties en marketingcommunicatiedoeleinden voor onze interne en externe klanten. Voor deze projectopdracht is het belangrijk dat je voor één dag in de week beschikbaar bent. In overleg kan dit over de week verdeeld worden. Uiteraard hebben wij de software en competenties in huis om je  te begeleiden in deze uitdagende opdracht. Je bespreekt de voortgang en stemt je vervolg acties goed af. Eén van onze designers zal je wegwijs maken binnen NTS en je helpen in de opstart van het project. Ook andere collega?s maken graag tijd voor je vrij. Onze systeemarchitect(en) geven input om je te voorzien van belangrijke informatie om tot de gewenste visualisering te komen van onze modules en machines.Arbeidsvoorwaarden

NTS staat voor goed werkgeverschap met veel aandacht voor jou als medewerkers. NTS stimuleert en geeft ruimte aan medewerkers op het gebied van innovatie, creativiteit, competentieontwikkeling en ondernemerschap. Naast de inhoudelijk werkzaamheden in onze grensverleggende technologie bieden we je een brede aanbod van vakinhoudelijke- en competentiegerichte opleidingen en cursussen.  Zo bouwen we samen aan je carrière pad. We belonen jong talent en ervaren vakspecialisten met veel ruimte voor eigen inbreng en doorgroeimogelijkheden. Een medewerker van NTS herken je aan zijn/haar passie voor techniek, klantgerichtheid, gedrevenheid en ondernemerschap. En ja, natuurlijk is hij/zij constructief eigenwijs.

Ervaar de toegevoegde waarde van NTS voor jouw toekomst.Functie-eisen
  • Je hebt een HBO- / MBO-niveau.
  • Je hebt kennis van editing, renderen, animaties / film.
  • Je bent bekent met 3D CAD software tools.
  • Je hebt affiniteit met techniek.
  • Je hebt een sterk ontwikkeld probleemoplossend vermogen.
  • Je bent creatief en hebt oog voor detail.
  • Je kan goed zelfstandig werken en kan omgaan met veel vrijheid.


Meer informatie

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
NTS
Dillenburgstraat 9, 5652AM Eindhoven, Nederland
7 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures