Paneelbouwer

Hendrik-Ido-Ambacht, Nederland
Vacature is vervallen
10 dagen geleden Vast
Deeltijd
Categorie: Engineering
Branche: Civiele Techniek
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 5 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 16-04-2019 - 23-04-2019
Organisatie


Functiebeschrijving
Voor je ligt een tekening van een schakelkast. Vers van de pers en zojuist aangeleverd door een collega. Je wordt er blij van: je kan weer met een schakelkast aan de slag. Je weet wat je te doen staat: opbouwen, bedraden en afwerken. Voor jou telkens weer een plezier om dat te doen!

Een baan voor een pietje precies. Dat is deze functie van Paneelbouwer bij onze opdrachtgever. Nauwkeurigheid en precisie zijn belangrijk bij je werkzaamheden. In opdracht van de klant maak je besturingskasten en schakelpanelen.
Na de kick-off van een project (je woont die samen bij met de projectleider en engineers) ga je aan de slag. Je werkzaamheden lopen flink uiteen. Je bent bijvoorbeeld bezig met het aftekenen, boren en monteren van bedradingsgoten. Of met het compleet bedraden van schakelkasten. Ook zal de installatiemonteur je soms op locatie nodig hebben. Hij heeft dan je nodig omdat jij de kennis in huis hebt om de schakelkasten te installeren en in bedrijf te stellen.

Begint het al te kriebelen bij jou? Schakel dan snel en solliciteer via het sollicitatieformulier. We zien je reactie graag tegemoet.


Arbeidsvoorwaarden
Bij het bedrijf waar je gaat werken heerst een open werksfeer. Je bent onderdeel van een hecht team waar regelmatig activiteiten voor worden georganiseerd. Je krijg de gelegenheid jezelf (verder) te ontwikkelen door middel van het volgen van cursussen en opleidingen. Daarnaast krijg je een goed salaris. Ook een bedrijfsauto behoort tot de mogelijkheden. Het gaat om een fulltime dienstverband, maar met flexibele werktijden.

Functie-eisen
Je bent een nauwkeurig persoon die:
  • Een opleiding mbo-opleiding elektrotechniek (niveau 3) heeft afgerond:
  • Enkele jaren ervaring heeft in een soortgelijke functie:
  • De Nederlandse taal beheerst:
  • In bezit is van een B-rijbewijs.


Meer informatie

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Intro Personeel
Molenstraat 2c, 3371 AH Hardinxveld-Giessendam, Nederland
432 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures