Grondsteward(ess)

Schiphol, Nederland
Vacature is vervallen
29 dagen geleden
€ 10 - 10 per uur
Categorie: Overig
Branche: -
Uren per week: 30 - 30
Dienstverband: Tijdelijk Voltijd

meer
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: -
Voor dnata op Schiphol Amsterdam zijn wij op zoek naar een grondsteward(ess). In deze functie verzorg jij niet alleen het inchecken van de bagage aan de balie en het controleren van de reisdocumenten maar laat jij ook het boarding proces aan de gate soepel verlopen. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt bij klachten of opmerkingen van passagiers en draagt zorg deze binnen no-time op te lossen. Door jouw combinatie van aanstekelijk enthousiasme en vriendelijkheid zorg jij voor een zorgeloze reis van passagiers uit de hele wereld. Als grondsteward(ess) bij dnata werk je zowel overdag als ’s nachts, bij het werken op onregelmatige tijden krijg jij uiteraard een mooie toeslag op je salaris. Je komt te werken op een van de grootste internationale luchthavens van de wereld waardoor het vanzelfsprekend is dat jij naast het uistekend beheersen van de Nederlandse ook de Engelse taal goed beheerst in woord en geschrift. Uiteraard krijg jij voordat je begint een uitgebreide interne training om alle kneepjes van het grondsteward(ess) vak onder de knie te krijgen. Wat bieden wij jou; Een super leuke (parttime) baan voor langere tijd van gemiddeld 30 uur per week op de mooiste werkplek van Nederland, Schiphol! Een salaris van €10,25 per uur met toeslagen van 15% tot 45% als je werkt op onregelmatige tijden of in het weekend Een reiskostenvergoeding van max. €6,58 per dag Pensioenregeling na 26 gewerkte weken, zo zit jij er later ook warm bij! Een goed geregeld inwerktraject met verschillende trainingen op het gebied van luchtvaart en klantenservice Wat maakt jou een goede grondsteward(ess); Jij hebt tenminste MBO-4, HAVO of VWO werk- en denkniveau Jij hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift Jij hebt minimaal 1 jaar ervaring in een dienstverlenende functie op Schiphol Jij bent beschikbaar voor minimaal 5 hele dagen en bereid een 6 weekse training te volgen (deels betaald) Jij kunt ten alle tijden op Schiphol komen, dus ook ’s nachts Al helemaal in de wolken? Dat is mooi! Graag ontvangen wij jouw sollicitatie via de ‘solliciteer’ button bij deze vacature. Bij vragen staan wij voor je klaar op onderstaande contactgegevens. Ook kun je met ons WhatsAppen op 06-83262211. Tot snel! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.
Functieomschrijving

Voor dnata op Schiphol Amsterdam zijn wij op zoek naar een grondsteward(ess). In deze functie verzorg jij niet alleen het inchecken van de bagage aan de balie en het controleren van de reisdocumenten maar laat jij ook het boarding proces aan de gate soepel verlopen. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt bij klachten of opmerkingen van passagiers en draagt zorg deze binnen no-time op te lossen. Door jouw combinatie van aanstekelijk enthousiasme en vriendelijkheid zorg jij voor een zorgeloze reis van passagiers uit de hele wereld.

Als grondsteward(ess) bij dnata werk je zowel overdag als ’s nachts, bij het werken op onregelmatige tijden krijg jij uiteraard een mooie toeslag op je salaris. Je komt te werken op een van de grootste internationale luchthavens van de wereld waardoor het vanzelfsprekend is dat jij naast het uistekend beheersen van de Nederlandse ook de Engelse taal goed beheerst in woord en geschrift. Uiteraard krijg jij voordat je begint een uitgebreide interne training om alle kneepjes van het grondsteward(ess) vak onder de knie te krijgen.

Wat bieden wij jou;

  • Een super leuke (parttime) baan voor langere tijd van gemiddeld 30 uur per week op de mooiste werkplek van Nederland, Schiphol!
  • Een salaris van €10,25 per uur met toeslagen van 15% tot 45% als je werkt op onregelmatige tijden of in het weekend
  • Een reiskostenvergoeding van max. €6,58 per dag
  • Pensioenregeling na 26 gewerkte weken, zo zit jij er later ook warm bij!
  • Een goed geregeld inwerktraject met verschillende trainingen op het gebied van luchtvaart en klantenservice

Wat maakt jou een goede grondsteward(ess);

  • Jij hebt tenminste MBO-4, HAVO of VWO werk- en denkniveau
  • Jij hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Jij hebt minimaal 1 jaar ervaring in een dienstverlenende functie op Schiphol
  • Jij bent beschikbaar voor minimaal 5 hele dagen en bereid een 6 weekse training te volgen (deels betaald)
  • Jij kunt ten alle tijden op Schiphol komen, dus ook ’s nachts

Al helemaal in de wolken? Dat is mooi! Graag ontvangen wij jouw sollicitatie via de ‘solliciteer’ button bij deze vacature. Bij vragen staan wij voor je klaar op onderstaande contactgegevens. Ook kun je met ons WhatsAppen op 06-83262211. Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.


Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Randstad
Diemermere 25 25, 1112 TC Diemen, Nederland
3876 openstaande vacatures