Recruiter Sociaal Domein

Amsterdam, Nederland
Solliciteer
5 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Overig
Branche: Personeel en werven
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree
Periode: 13-06-2019 - 13-07-2019
Organisatie

Wat bieden wij jou?

  • Een commerciële werkomgeving waar we samen voor succes gaan.
  • Succes wordt beloond.
  • Alles wat je nodig hebt om succes te behalen!


Functiebeschrijving

Zoekt en gij zult vinden.. Die ene speld in de hooiberg of een schaap met vijf poten!

Hoe dan ook, jouw motto is: Waar een wil is, is een weg!


Want als Recruiter zoek, vind én bind jij de juiste professionals uit het Sociaal Domein aan jou.

Hoe je dat doet? Dat is juist jouw geheime talent als recruiter!

Een berichtje via Linkedin waardoor een professional met jou aan tafel wil zitten, jouw creatief geschreven vacature waar die ene Klantmanager op reageert, of kom jij in contact met die WMO Consulent terwijl jij een event bijwoont?

Hoe je het eerste contact maakt verschilt natuurlijk, maar wat altijd blijft is het moment van de eerste kennismaking waarin jij precies achterhaalt waar de professional naar op zoek is en wat een passende opdracht voor hem of haar zou kunnen zijn. Die professional denkt na een gesprek met jou WOW! Wat een fijn gesprek! Eindelijk hebben ze iemand gevonden die dezelfde taal spreekt, met ze meedenkt en die zij als collega (op afstand) willen hebben!


Een langdurige samenwerking met jouw professional, daar ga jij als recruiter voor. Ervoor zorgen dat jouw professional uitkijkt naar Maandag®, omdat werken via Maandag® zorgt voor uitdaging en plezier!

Schakelen met de professional is natuurlijk niet het enige wat jij als recruiter doet. Wanneer je die niet aan de lijn hebt, dan spar je wel met je accountmanager om weer te horen wat voor mooie opdrachten die heeft binnengehaald bij de opdrachtgever! Samen zorgen jullie voor de beste match. Opdrachtgever blij, professional blij, team Sociaal Domein blij! Want een team, dat zijn jullie zeker. Jullie maken elkaars zinnen af, weten precies wat de ontwikkelingen zijn op het Sociaal Domein en vieren dit samen met jullie professionals op de borrel die jullie samen hebben georganiseerd!Arbeidsvoorwaarden


Functie-eisen

Wat neem jij mee?

  • Een creatief brein. Creatieve vacatures schrijven, creatieve ideeën voor events, creatieve manieren om je professional te benaderen, kortom creatief!
  • Doorzettingsvermogen. Die ene speld of schaap is namelijk niet makkelijk te vinden! Jij gaat door tot je die hebt gevonden.
  • HBO werk- en denkniveau, maar nog liever een persoonlijkheid van een blij ei!


Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 653 497 360
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Maandag Interim Professionals BV
Wielingenstraat 12 b, 1441 ZR Purmerend, Nederland
1632 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures