Bouwkundig uitvoerder

Zwolle, Nederland
Vacature is vervallen
29 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Bouw, Ontwikkeling
Branche: Onderwijs management
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 18-02-2019 - 20-03-2019
Organisatie

Het eerste jaar kom je op contract bij Maandag en na 12 maanden detacheren kan je op contract komen bij onze opdrachtgevers.Functiebeschrijving

Als bouwkundig uitvoerder ben jij een echte uitblinker die niet bang is om zijn grenzen te verleggen. Je hebt een gedreven persoonlijkheid en hebt alle kwaliteiten in huis om als uitvoerder je mannetje te staan. Je bent zelfstandig, flexibel en bent een innovatieve professional met daadkracht. Je beschikt over communicatieve vaardigheden, je kan moeiteloos schakelen tussen alle betrokken partijen, hebt oog voor detail, bent resultaatgericht en niet bang om een besluit te nemen.


Alle bovenstaande eigenschappen weet je in te zetten bij het realiseren van woningbouw- en utilitaire projecten. Als uitvoerder zorg jij voor het aansturen van bouwprojecten op locatie en het leidinggeven aan de medewerkers. Als uitvoerder zorg je voor het aansturen van bouwprojecten op locatie en het leidinggeven aan de medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de uitvoering, het oplossen van problemen en het bewaken van de planning. Je stuurt scherp op de KPI's veiligheid, tijd, budget en kwaliteit. Kortom; je levert een positieve bijdrage aan het behalen van onze doelstellingen.


Onze opdrachtgever is een grote aannemer die al jaren zijn zaakjes goed op orde heeft. Het is een innovatieve aannemer met oog voor de toekomst. De omgang met mensen is open, eerlijk, direct en de lijnen zijn kort. Je komt terecht in een professionele organisatie waar jij en collega's van elkaar willen leren.


Als je meer wil weten, schroom niet en neem contact op!Arbeidsvoorwaarden


Functie-eisen
  • Afgeronde bouwkundige MBO opleiding.
  • Minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je bent een natuurlijke leider met oog voor de mens.


Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: 06-57137520
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Maandag Interim Professionals BV
Wielingenstraat 12 b, 1441 ZR Purmerend, Nederland
1569 openstaande vacatures
Vergelijkbare vacatures